kapat
07.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Hafta sonuna kadar kara esiriz!

Türkiye, yarın Karadeniz üzerinden gelecek yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine giriyor. Kar yağışı, hafta sonuna kadar yurdun kuzey, iç ve doğu bölgelerinde sürecek.Bütün Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava, hafta sonuna kadar etkisini sürdürecek.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün verdiği bilgilere göre bugün Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Afyon-Uşak çevreleri yağışlı, diğer yerler parçalı bulutlu geçecek.

Yağışlar özellikle Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yer yer etkili ve sürekli olmak üzere Doğu Akdeniz kıyılarında yağmur, Doğu Karadeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'da karla karışık yağmur, diğer yerlerde kar şeklinde olacak.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar yurdun Güneydoğu kesimlerinde Güney ve Doğu, diğer bölgelerde Kuzey yönlerden orta yer yer kuvvetli ve kısa sürekli fırtına şeklinde esecek.

Türkiye, 8 Ocak Salı günü, Karadeniz üzerinden gelecek yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek.

Kar yağışları, Karadeniz'de kuvvetli poyrazla birlikte etkili olmak üzere, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi ve Doğu Anadolu'da görülecek.

Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinde, 9 Ocak Çarşamba ve 10 Ocak Perşembe günleri de devam edecek kar yağışları, 11 Ocak Cuma günü Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda etkili olduktan sonra yurdu terk edecek.

Hava sıcaklıkları ise Cuma gününe kadar mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edecek.

Recai KÖMÜR



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır