kapat
30.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kenan ölseydi ben de yaşamazdım

'O gece çok huzursuzdum. Sanki kötü birşey olacağı içime doğmuştu' diyor. Kenan Doğulu'nun 'uzatmalı aşkı' Ebru Akel. Peki ya Kenan o kazada arabadan sağ çıkmasaydı? Ebru'nun cevabı çok kesin: Ben de yaşamazdım
Kenan'la barışmak gibi bir niyetim yok. Yeni bir ilişki de istemiyorum. Zaten artık herkes bizim hikâyemizden sıkıldı. Önce birliktelikleri konuşuldu, şimdi ayrılıkları... Herkes bu iş evlilikle biter diyordu ama ayrıldılar. Beş yıllık 'uzatmalı sevgili' olmak yordu Ebru Akel'i. Uzatmalardan bıktı ve ilişkisine noktayı koydu. Ama Kenan her zaman onun için 'en özel' erkek kalacak. Birlikte gittikleri yerlere yalnız gittiğinde içinde hep bir burukluk hissedecek. "Ama doğru karar verdiğimi biliyorum" diyor Ebru... "Ve bedeline de hazırım."

* 2001 nasıl bir yıl oldu sizin için?

İnişli çıkışlı bir yıl oldu. Allah'a şükür sağlıklıydım ama yaşadığım üzüntüler yıprattı. Fakat ben gelecekten çok ümitliyim. Hayat süprizlerle dolu. Genç bir insanım ve yeniliklere çok açığım.

* O çıkışlar ve inişleri biraz açar mısınız?

Bunu sadece özel hayata endekslememek lazım. Çok duyarlı bir insanım; deprem sonrası insanların yaşadığı acıları ben de hissettim. Çok sevdiğim arkadaşım MOS'un Sedat'ını kaybettik bu yıl. Ama her acıyla olgunlaşıyorum... Bir de ilişkimde yaşadığım şeyler vardı biliyorsunuz...

* Uzun süreli ve iyi giden bir ilişkiniz vardı...

Beş yıla yakın bir ilişkiydi. Çok iyi gidiyordu, aslında herkes bu yüzden çok şaşırdı ayrılmamıza. Gerçek birşey yaşanıldı, bu bir şov değildi. Bitişini biz bile anlayamadık.

* Kenan Doğulu bir yerde "Ya evlenecektik, ya ayrılacaktık. Kolay olanı seçtik" demişti. Böyle miydi gerçekten?

Acı veren bir laf... Kenan'ın açıklaması bana çok mantıklı gelmiyor. Evlenmeyi düşünen insan niye ayrılsın? Evlenmemek için ayrılınmaz!

* Peki, neden ayrıldınız?

Bunun tam bir yanıtı yok aslında. İlişkimiz ciddiye gidiyordu ve biz ne yapacağımıza karar verememiştik. Evlenmek için yaşımız daha çok gençti. Çok küçük yaşlardan beri beraber olduğumuz için kendi başımıza kalsak ne yaparız görmek istedik... Ben ailesine ve geleneklerine bağlı yaşayan bir kızım. İsmimin önüne sürekli 'uzatmalı' laflarının eklenmesi beni çok üzmeye başladı. Herşeyden önce aileme karşı sorumluluğum var. Onlara ve çevrelerine saygısızlık yapamazdım.

* Ayrılığa alışmak zor oldu mu?

Hayatımda çok büyük yer etmiş Kenan. Arkadaşlarımız, yemek zevklerimiz, alışveriş zevklerimiz o kadar ortak ki... Çoğu zaman bir yere gittiğimde içim burkuluyor, anılarımız gözümün önüne geliyor. Unuttum demek çok büyük bir yalan; unutulmaz. Boşluğunu hissettiğim zamanlar oluyor ama bunu yapmak zorundaydım ve doğru karar verdiğime inanıyorum.

* Trafik kazasından sonra yanına koşan ilk isimlerden biriydin. Neler hissettin?

O gece içim çok huzursuzdu. Kötü birşey olacağını hissetmiştim. Uzun zamandan sonra, hiç mesajlaşmadığımız kadar mesajlaştık. Haberi ilk aldığımda inanamadım. "Birşey yok, ama sen gel hastaneye" denir ya hani... Hastaneye korkarak gittim. Ozan'dan ve bir arkadaşımızdan başka kimse yoktu yanında. Hiç kimse ne yapacağını bilmiyordu; Kenan da şoktaydı. Evden hastaneye kaç saniyede gitttiğimi hatırlamıyorum. İnanın Kenan ölseydi ben de yaşayamazdım.

* Bu kaza sonrası barıştığınız söylenmeye başladı...

O anda onun yanında olmak zorundaydım ve oldum. İki gün boyunca hiç uyumadan onun herşeyiyle ilgilendim. Herkes bilsin ki biz herşeyden önce çok iyi iki dostuz.

Vecihe ASLAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır