kapat
10.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Taç Türkiye'de kaldı

Best Model Of The World yarışmasını ülkemizi temsil eden Şenay Akay kazandı. Yarışmayı izlemeye gelen mankenler kıyafetleriyle podyumdaki mankenlere bile dudak ısırttı
Ünlü organizatör Erkan Özerman'ın yönetiminde bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen Best Model Of The World 2001 yarışması, dünyanın 91 ülkesinden gelen bay ve bayan mankenlerin katılımıyla muhteşem bir şova dönüştü. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan finallerde, Türkiye'yi temsil eden mankenimiz Şenay Akay ülkemize dünyanın iyi en kadın mankeni tacını kazandırdı. Erkeklerde Türkiye adına yarışan Mehmet Akif Alakurt ise First Runner-up şeçildi. Fransa temsilcisi Sylvain Larochelle ise erkeklerde birinciliği kazandı.

Yaklaşık üç saat süren final gecesi, Ege, Yaşar ve Nükhet Duru'nun şarkılarıyla renklendi. Best Model Of The World gecesini renklendiren bir başka unsur da, yarışmayı izlemeye gelen konukların muhteşem dekolteli kıyafetleriydi. Özellikle de Çağla Şikel'in sırtını tamamen açıkta bırakan 'süper mini' elbisesi, herkese "Bu kıza Beyaz'dan ayrıldıktan sonra birşeyler oldu!" dedirtti. Podyumlara veda eden manken Deniz Akkaya da kenarları transparan dantellerle süslenmiş siyah elbisesiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Özay ORAL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır