kapat
30.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Kim gitsin?

BBG Evi'nden yarın bir kişi daha elenecek. Kim gider, bilemem. "Keşke, Süslü Volkan'ın gözü yaşlı sevgilisi Sinem gitse" diyorum. Bakın bunu neden söylüyorum:

Ara, ara Digitürk'te BBG Evi'ni gözetliyorum. Orada gördüm. Sinem'in babası İsviçre'den kesin dönüş yapıyormuş. Kızın iki gözü, iki çeşme. "Babamın yanında olmalıyım" diyor da başka bir şey söylemiyor.

Yarın, bölgelerden gelen oylarla (!) görüşme odasına çağrılacak olan yarışmacı, bu Edi mi olur, Hacer mi, Ali mi bilemem; eğer Sinem'i elerlerse, şu mübarek günlerde büyük sevap kazanacaklar. Hem kızı büyük bir stresten kurtaracaklar, hem de ilk kez bir yarışmacı BBG'den gözü yaşlı ayrılmayacak.

"SON DEFA": Madem sözü BBG'den açtık, onunla devam edelim.

Hacer'in son bestesi "Son Defa" gençlerin diline düştü. Pek beğenildi. Görünen köy klavuz istemez. Galiba Tarık'dan sonra BBG Evi'nden bir ses yıldızı daha çıkıyor.

Hacer'in sesi güzel. Gönül Yazar'ın dediği gibi gelecek vaad ediyor. Yalnız bir şeyi anlamıyorum. Hacer neden Pop'ta ısrar ediyor? Dinlediğim kadarı ile sesi Türk Sanat Müziği'ne, hele hele Halk Müziğe'ne daha iyi gidiyor.

MEHMET ALİ'LER ÖLMEZ: Geçen sezon, "Çarkıfelek"in son günlerinde, Mehmet Ali Erbil bir hayli kan kaybetmişti. Çok kişi Mehmet Ali'ye bu sezon için şans tanımamıştı. Mehmet Ali herkesi yanılttı. "Çarkıfelek"i yine bir numaraya taşıdı. Bir yanda "Aşkım Aşkım", bir yanda "Çarkıfelek" ile televizyon aleminin kralı olduğunu kanıtladı. Bir de şu Tarkan saplantısından kurtulabilse. Durduk yerde düşman topluyor kendine.

"HIRSIZ": Mehmet Aslantuğ ile Müjdat Gezen'in dizisi birden ilginçleşti. Mine ile İnci'nin ikiz olması diziye çok değişik bir boyut getirdi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Superbahis
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır