kapat
17.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Daum çıktı,böyle oldu

Şu kaderin cilvesine bak! Beşiktaş golü erken bulduğu maçta 1-1'den sonra kontrolu kaybetti. Ta ki, 38. dakikaya kadar.Ünsal Çimen itiraz eden Daum'u tribüne gönderdikten sonra, Kartal ayağa kalktı. Stavrum ve Nihat Antalya'yı kevgire çevirdi
Milli maç arasını iyi değerlendiren Beşiktaş, soğukkanlı çıktığı Antalya deplasmanında 4'lük şov yaptı. Daum takımını 4-4-2'yle sahaya sürdü.

İki takım da kontrollu oynayınca ilk 45 dakika boyunca temposu düşük bir futbol ortaya çıktı. 2. dakikada Şenol'un, 6'da Baya'nın şutları sonuçsuz kaldı. 8'de Sertan'ın pasında ceza sahasına giren Nihat, sol ayağıyla topu filelere gönderdi: 1-0.

Antalya, beraberliği çabuk buldu. Selahattin'in sağdan ortasında arkada bekleyen Mustafa Gürsel, kafayı vurdu. Yere çarpan topa Myhre'nin müdahalesi yetersiz kaldı: 1-1.

Nihat direğe...
34. dakikada Ronaldo'nun kafa şutunda Adnan'ı geçemeyen Beşiktaş, ardından Nihat'ın kafa şutunda bu kez direkte kaldı.

37'de İbrahim'in, Atilla Birlik'ten topu kaparken, yaptığı sert harekete, hakem Ünsal Çimen'in sarı kart göstermesi Alman hocayı çıldırttı. Hakeme, 'Topa girdi' diye yuvarlak hareketler yapan Daum, tribüne çıktı! Myhre 30'da sonra sol ayağını tutmaya başladı ama 45'te Atilla Birlik'in nefis şutunu tokatlarken, ilk golde oluşan şüpheyi de dağıttı.

Daum'un tribüne gönderilmesi, ilk yarıda yürüyerek oynayan Beşiktaşlı futbolcuları gaza getirdi. 53. dakikada Baya'nın pasında sağdan ceza sahasına giren Stavrum'un sert şutu yine direkte patladı.

Sertan'ın resitali
55'te Sertan, 57'de Tayfur ile golü bulamayan siyah-beyazlılar, 58'de Guintchev'in hediyesiyle hayat buldu. Sol çizgiden topu penaltı noktasına gönderen bu oyuncunun asistini, geri çevirmeyen Stavrum, üst üste 3. maçında 5. golünü attı.

54'te Zübeyir Baya'nın yerine giren Ümit orta sahaya hareket getirirken, Beşiktaş Sertan'la Antalya defansını dağıtmaya başladı.

67'de Sertan'ın muhteşem ortasını iyi takip eden Stavrum'un sert şutu skoru 3-1 yaptı. 69'da sol çaprazda topla buluşan Nihat, 3 rakibinin arasında topu sıyırıp, kaleci Adnan ile karşı karşıya kaldı. Ve sert bir şutla topu tavana çaktı: 4-1.

72'de Sertan, bu sefer İbrahim'in ortasına kafayı vurdu ama direkten dönen top 3. kez Beşiktaş golünü engelledi. Yorulmadan galip gelen Beşiktaş, diğer taraftan da ikinci yarıdaki kurtarışlarıyla Fevzi'yi kazanmanın keyfini yaşadı.

Fatih DOĞAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır