kapat
17.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Mirsad 1 numara
CSKA Moskova'da forma giyen Mirsad, Avrupa Ligi'nde 'En Değerli Oyuncu' sıralamasında 1 numaraya yükseldi. Milli basketbolcu, toplam 164 puanla, ilk 5 haftanın lideri Skipper Bologna'nın Sloven asıllı İtalyan pivotu Gregor Fucka'yı geride bırakmayı başardı.

G.Saray'a icra
Denizli, G.Saray'ı icraya verdi. Başkan Mustafa Baysal,fBülentfAkın'ınftransferinden doğanfalacaklarını G.Saray'danfalamadıklarını belirterek şunlarıfsöyledi: "G.Saraylıfyöneticiler bize şeref sözüfvermişti. Ancak sözleriniftutmadılar.fHalen 3 milyon dolar alacağımız var.fBufborçfödenmedi.fHukukifyollarafbaşvurduk.fTebligat kendilerinefbirkaçfgün içinde ulaşır" diye konuştu.

Ç.Rize-Trabzon
Süper Lig'de bugün 3 gündüz maçı var. Program şöyle: 13.30 Çaykur Rizespor-Trabzonspor (Rize Atatürk) 13.30 Yimpaş Yozgat-Samsun (Yozgat Şehir) 13.30 Ankaragücü-G.Antep (Ankara 19 Mayıs).

Roma-Inter
G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri bugün lig sınavlarına çıkıyor. Sarı-kırmızılı ekip ile Salı günü karşılaşacak olan Roma, Inter ile 21.30'da oynuyor. Inter'de Emre maç kadrosuna girerken, sakat Okan ile kadrodışı olan Hakan yok. Liverpool ise 14.00'te Tugay'lı Blackburn Rovers ile karşılaşıyor. Barcelona da 23.00'te Las Palmas ile mücadelesine çıkacak.

Hagi rest çekti
Slovenya ile 1-1 berabere kalarak Dünya Kupası'na gidemeyen Romanya kaynıyor. Bir gazetede yapılan ankette halkın %9'u Hagi'nin maçta taksiksel hata yaptığını belirtti. Dün bir basın toplantısı düzenleyen G.Saray'ın eski futbolcusu ve Romanya Teknik Direktörü Hagi, "Evet maçta taktiksel hata yaptım. Bunu kabul ediyorum. Fakat maç oynandı ve bitti. Böylesi bir ortamda federasyon ya bana destek olsun ya da beni kovsun. Sessiz kalmanın bir anlamı yok" ifadesini kullandı.

12 Dev Adam bugün toplanıyor
Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda 2. olan A Milli Basketbol Takımımız, 33. Avrupa Şampiyonası'nın eleme grubunda oynayacağı maçlar için bugün toplanıyor Yarı Final elemelerinde Bulgaristan, İsviçre, Ukrayna, Hollanda ve Litvanya'nın yer aldığı A Grubu'nda mücadele edecek olan milliler, Çarşamba günü Abdi İpekçi'de Bulgaristan ile karşılaşacak. Diğer maçlar: 24 Kasım Cumartesi: 18.30 İsviçre-Türkiye (Fribourg-İsviçre) 28 Kasım Çarşamba: 18.00 Türkiye-Ukrayna (Abdi İpekçi).

Lakers tutulmuyor
NBA'de son 2 sezonun şampiyonu L.A.Lakers, deplasmanda Houston Rockets'ı uzatmada 98-97 yenerek, 7. maçından da galibiyetle ayrıldı. Bryant 31 sayı, 5 asist, O'Neal da 30 sayı ve 13 ribauntla oynadılar. Toplu sonuçlar: Heat-Knicks: 74-83, Maverick-Pistons: 88-115, Blazers-Grizzlies: 101-85, Magic-Nuggets: 101-82.

Stam da dopingli
Lazio'nun Hollandalı defans oyuncusu Jaap Stam'ın Atalanta maçı sonrası alınan idrar kontrolünde dopingli çıktığı açıklandı. Geçen yıl da Lazio'dan Couto'da doping içeren nandrolone maddesine rastlanmıştı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
  Kasko sigortanıza en uygun  
 rakamı ödediğinizden emin  misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Kaskom yok
Arabam yok
   
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır