kapat

19.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kurtuldu ama...
Enkaz altından yavrularına sarılmış yüzlerce anne çıkarıldı...
Tüpraş felakete tüy dikti
Yetkililer, tek bir akaryakıt tankında başlayan yangını 'kendiliğinden' sönmeye bıraktı. Şimdi onbinlerce insan hayatı ve Türk ekonomisi tehdit altında
Akaryakıt stokları devrede
Tüpraş'taki yangın Türk ekonomisini de kalbinden vurdu.
Korku motel
"Türk halkı çalışkandır, uyumludur, hatta kendi koşullarını kendisi yaratır." Mega-kent İstanbul, iki günde başka türlü nasıl "çadır-kent"e dönüşebilirdi?
AKUT yanımızda
AKUT gönüllüleri depremden 2 saat sonra Avcılar'daydılar. Ve 17 saat sonra çöken Aydoğan Apartmanı'nın enkazı altından Elif sağ olarak çıkarıldı...
En erkeni 30 yılda
Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Işıkara, söylentileri yalanladı ve aynı şiddette bir depremin enaz 30 yıl sonra olacağını açıkladı
Yalova'da kimyasal alarm!
Yalova'da Çiftlikköy ilçesine bağlı Taşköprü beldesinde bulunan Akkök şirketler grubuna 5 fabrikadan 2'sindeki gaz sızması tehlikesi nedeniyle vatandaşların Taşköprü beldesi ile Çiftlikköy ilçelerini boşaltmaları istendi.
Askere özel izin
Milli Savunma Bakanlığı'nca ailesi depremden etkilenen askerlere 45 gün izin verildi. Deprem bölgesinde celbi çıkanların askerliği de kasıma kadar ertelendi
Yollar sadece yaralıya açık
Kocaeli, Adapazarı ve Yalova'yı ilçeleri köyleriyle birlikte harabeye çeviren deprem yolları da perişan etti. Yıkılan köprüler yarılan yollar yüzünden bu kentlere ulaşım güçlükle sağlanıyor.
Hizbullah 'Rakı'ya saldırdı
Marmara Bölgesi'nde meydana gelen depremde İstanbul'da en fazla hasara uğrayan ilçelerden biri olan Bağcılar'da yoğun olarak örgütlenen Hizbullah üyesi bir grup, önceki akşam bir tekel bayiine saldırdı.
Hırsız-katil
Malzemeden çaldılar, yüzlerce insanın yaşamına neden oldular Deprem bölgelerindeki savcılar şimdi harekete geçti. Yıkılan binaların müteahhitleri hakkında soruşturma başlatıldı!
Yabancı kurtarıcılara tercüman aranıyor
Yabancı ülkelerden gelen kurtarma ekiplerine tercümanlık yapacak gönüllü kişiler için "Dikkat! Dikkat! Çok önemli ve yaşamsal" başlıklı faks zinciri oluşturuldu.
KISA KISA KISA

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır