kapat

19.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yollar sadece yaralıya açık
Kocaeli, Adapazarı ve Yalova'yı ilçeleri köyleriyle birlikte harabeye çeviren deprem yolları da perişan etti. Yıkılan köprüler yarılan yollar yüzünden bu kentlere ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Sapanca yakınlarındaki üstgeçidin yerle bir olması nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı-İzmit arası ulaşıma kapalı. Başbakanlık Kriz Yönetimi Merkezi'nden yapılan açıklamada, Gebze-Düzce arasındaki D-100 devlet yolunun, yaralıların hastanelere ve sağlık merkezlerine daha hızlı ulaştırılabilmesi amacıyla ikinci bir duyuruya kadar ulaşıma kapatıldığı duyuruldu.

Açıklamada, ulaşımın, İstanbul'a gidecekler için Düzce-Akçakoca-Karasu-Kandıra-Şile-İstanbul güzergahından, Bursa'ya gidecekler için ise Bolu-Göynük-Gölpazarı-Yenişehir-Bursa istikametinden sağlandığı ifade edildi. Ankara-İstanbul yolu Bolu Dağı Geçişi'nde yapım, Afyon-İzmir yolunun 16-30. kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları sürdürüldüğünden, trafiğin, tek şeritten kontrollü sağlandığı bildirildi.

İzmit üzerinde uçuş yasağı
Deprem bölgesinde sadece yollar değil hava sahası uçuşa kapatıldı. Yardım çalışmalarının daha sağlıklı yürütülebilmesi için Sivil Havacılık Dairesi yaptığı bir açıklamayla İzmit ve Gölcük bölgesindeki hava sahasını uçuşa yasak bölge olarak ilan etti.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır