kapat

19.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Piliç kapama

Malzemesi
*250 gram piliç eti (kuşbaşı doğranmış)
*1.5 su bardağı arpa şehriye
*2 çorba kaşığı margarin
*3.5 su bardağı su
*3 adet taze soğan
*3 adet sivri biber
*1 çorba kaşığı salça
*Tuz
*Karabiber

HAZIRLANIŞI
Margarinin yarısını tavaya alıp, eritelim. Sivri biberleri ve taze soğanları küçük küçük doğrayıp, kavuralım. Soğan ve biber yumuşadığında salçayı salçayı ekleyip, 2 dakika daha kavurarak ateşten alalım. Ayrı bir tencerede kalan yağı eritelim. Şehriyeleri tencereye alarak, kavuralım. Ardından kuşbaşı piliç etlerini ekleyip, kavurmaya devam edelim. 3.5 su bardağı sıcak suyu, soğanlı ve biberli sosu tencereye alalım. Kısık ateşte şehriyeler suyunu çekene dek pişirelim. 15 dakika dinlendirip, servis yapalım..Emine S. Beder

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır