kapat

19.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Hem sosyal hem de oldukça coşkulu olabileceğiniz bir gündesiniz. Yabancı ortamlarda kendinize güvenli davranışlarınızla dikkat çekebilir, ilginç kimselerle tanışma fırsatı bulabilirsiniz. İnançlarınız konusunda oldukça fanatik davranabileceğiniz görülüyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Duygularınızı göstermekte sıkıntılar çekebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi maskeleme eğiliminiz başkalarıyla ilişkilerinizde negatif etkiler yaratabileceğinden dikkatli olmalısınız. Ortak paylaşımlardan kazançlı sonuçlar elde edebilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Karşıt burcunuz Yay'da Pluto ile birleşen Ay, ikili ilişkilerinizde beklenmedik etkiler yaratabilir. Hislerinizi patlamalar şeklinde gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ve ortağınızla güçlü bir sezgisel iletişim geliştirebileceğiniz gözleniyor.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Günlük çalışmalarınız konusunda istekli olabilir fakat beklenmedik koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızı aşırı çalışarak zorlamaya oldukça eğilimlisiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan ve yanınızda çalışanların davranışlarından etkilenebileceğiniz görülüyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Burcunuzda bulunan Merkür'ün Ay'la yaptığı rahat açı, sosyal ilişkilerinizde duygusal iletişiminizin oldukça yüksek olabileceğini açıklıyor. Bugün aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, ilginç ve çekici kimselerin etkisinde kalabilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Kendinizi güvenliğinize ve anılarınıza bağımlı hissedebileceğiniz duygusal bir gündesiniz. İhtiyaçlarınız sizi her zamankinden daha çok yönlendirebilir ve zaman zaman ailenizle ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Yakınlarınızla tartışmamaya çalışın.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Çevrenizle olan ilişkilerin artabileceği fakat iletişimde zorlanmalar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Yakınlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlamalar olabilir. Bu yüzden çıkabilecek tartışmalara karşı hazırlıklı olmalı ve hoşgörülü davranmaya çalışmalısınız.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Burcunuzdaki Mars aktif kişiliğinizi daha da belirginleştirirken enerjinizi yönlendirmekte güçlük çekebilirsiniz. Fakat bugün maddi konularda oldukça tuttuğunu koparan bir yaklaşıma sahip olabileceğiniz görülüyor. Yatırımlarınızı ustaca yönlendirebilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Burcunuzda Ay ile birleşen Pluto'nun Merkür'le oluşturduğu rahat açı, girişimci ve iletişime önem veren bir yaklaşıma sahip olabileceğinizi belirtiyor. Atılım yapmayı düşündüğünüz konularda biraz kuruntulu olabilir fakat yeterli gücü kendinizde bulabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Yalnız kalmaya ve kendinizi bastırmaya meyilli olabileceğiniz bugün, gizlilik sizin için çok önemli olabilir. Toplumsal olaylardan fazla zevk almayabilir ve kişisel girişimleriniz için güç toplamaya çalışabilirsiniz. Aşırı hassasiyetin sağlığınızı etkileyebileceği görülüyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Arkadaşlarınız ve idealleriniz konusunda gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Organize çalışmaların gündemde olabileceği bugün, güç sağlamak için çalışma eğiliminde olabilir, zaman zaman baskıcı davranışlar gösterebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Meslek yaşantınızda önemli çıkışlar gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Hırslı yaklaşımlarınızla dikkat çekebilir, güçlü kimselerle yakın ilişkiler kurabilirsiniz. Gözönünde bulunmaktan zevk duyabileceğiniz görülüyor.