kapat

27.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Şimdi evlenme zamanı
Evlilik mevsimi geldi. Futbolcusundan prensesine herkes evleniyor. Evlilik kararı hem çok zor, bir o kadar da kolay. Önemli olan sonrası. Siz de "evet" demeden önce bu karar hakkındaki düşüncelerinizi son bir kez gözden geçirin.
Ekranların son yakışıklısı
atv'de yayınlanan "Sıcak Saatler" dizisinde oynarken, star olma kaygısı taşımayan, gerçek bir sanatçı, usta bir aktörle karşılıklı oynamanın ve çalıştığı ortamda herkese yardımcı olma isteği ile dolu sıcak, samimi ve insancıl biriyle tanışmanın keyfini yaşadım, sevgilisi rolünü üstlendiğim Kenan Işık'la.
Kutsal armağanlar: Zeytin ve zeytinyağı
Adına türküler yakılmış, bazen yavan ekmeğe katık yapılmış zeytin. Yetinmemiş, kutsal bir armağan olarak bellediğimiz yağını da sunmuş bizlere. Bir de bakmışız ki, bu ikili sofralarımızın en güzel misafirleri olmuş...
Sezonun pantolonları
Her ne kadar erkek giysisi olarak algılansa da, pantolon kadınlar için de vazgeçilmez. Ünlü mağazalardan semt pazarlarına kadar her yerde, zevkinize uygun, rahat ve şık pantolonlar bulabilirsiniz.
5 bikiniyle 25 alternatif: Karıştır & Yakıştır
Artık vücut özelliklerinize uygun bikiniyi yaratma şansına sahipsiniz. Rachel'in fonksiyonel ürün grubu 5 bikiniyle, 25 alternatif sağlıyor.
Şu "batıl inanç" dedikleri...
Batıl inançlar, birçoğumuzun hayatını etkiliyor. Bunlara göre hayatını programlayıp, yaşayanlar da var.
Ayşegül ALDİNÇ
Eski defterler

Telefon defterimi yenilemem lazım. Tam bir senedir telefon ve adresler yeni deftere geçirilmedi. Günlük işler ve randevular kısmı düzenli olarak yazılıp, yapılınca üstü çiziliyor. Gelgelelim A'dan Z'ye kısmı hâlâ boş. Eski defterimi *"mütemmim cüz"üm olarak yanımda taşımaktayım. Eski defterleri karıştırma adetim olduğunu pek söyleyemeceğim ama Emanetçi Sultana (ya da Sultan ana) gibi bazı şeyleri atamama huyum var ne yazık ki. Bu tarafım anneme çekmiş (anne evdeki bazı eşyalarla helalleş artık, bak Aysel Gürel bile bir sürü şeyini atmış. Hatta delikli beyaz bir kazak ayırmış bana, "gel vereyim" diyor. Artık kışa giyerim).
ABDULLAH
Dünyadaki ilk resim; kabız bir kadının eseridir...

İnsanlığın başlangıcından bu yana, özel bir yaratık türü olan kadın ırkının evrimini incelerken yaptığım bir keşiften söz etmek istiyorum bu hafta.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır