kapat

27.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
5 bikiniyle 25 alternatif: Karıştır & Yakıştır
Artık vücut özelliklerinize uygun bikiniyi yaratma şansına sahipsiniz. Rachel'in fonksiyonel ürün grubu 5 bikiniyle, 25 alternatif sağlıyor.

Bikini alacaksınız ama bir türlü içinize sinmiyor. Beğendiğiniz modellerin alt ve üst takımlanması bir türlü bedeninize uymuyor. Üstü otursa altı dar geliyor ya da tam tersi... Rachel Beachwear'in yeni ürün grubu sayesinde bu tür sıkıntılardan kurtulmuş olacaksınız. Avrupa'da ve Amerika'da büyük ilgi gören ve "Mix & Match" yani "Karıştır & Yakıştır" olarak tanımlanan bu ürün grubunda amaç, her kadının kendi vücut özelliklerine uygun olarak kendi bikinisini yaratması. 5 farklı üst ve 5 farklı alttan oluşan bu bikiniden 25 farklı alternatif oluşturmanız mümkün.

Özel poşetlerinde ve standlarında, birçok mağazada rastlayacağınız bu yeni concept, özel dizayn edilmiş askılarında size gösterilerek, 25 farklı seçenek, eğlenceli kataloğu ile size anlatılacak ve daha da önemlisi, Ra Tekstil'in sağladığı stok program sayesinde size hiçbir zaman beden veya model konusunda "kalmadı-bitti" denilmeyecek.

Bu yıl sadece siyah olarak üretilen bu program, sizlerin zevkleri doğrultusunda her yıl renklenerek devam edecek.

Modeller; büyük göğüsleri küçük, ya da küçükleri dolgun gösteren, omuzdan ve boyundan askılı üstler, düşük ya da yüksek belli, yandan bağcıklı, string ya da şort şeklinde altlardan oluşuyor. Fiyatlar ise, modellere göre 6 milyon ile 20 milyon lira arasında değişiyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır