kapat

27.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Yay burcundaki dolunay ani seyahatleri veya sürpriz ziyaretçileri gündeme getirebilir. Yakınlarınızla gerilimli zamanlar yaşamamak ve sonrasında üzülmemek için iletişim yeteneğinizi kullanabilir ve sözcüklerin gücünden yararlanabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzun yöneticisi Venüs'ün Ay'la yaptığı tatlı açı evinizde mutlu ve son derece huzurlu bir gün geçirebileceğinize işaret ediyor. Bugün eşinizle ve akrabalarınızla bir araya gelebilir, ortak işleriniz ve planlarınız üzerinde konuşabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Karşıt burcunuz Yay'da bulunan dolunay, eşinizle veya ortaklarınızla ilişkinizde gerilim yaşamanıza neden olabilir. İşbirlikleri ve anlaşmalar için pek olumlu bir gün olduğu söylenemez. Çünkü son zamanlarda bireysel düşünmeye eğilimlisiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Burcunuzun yöneticisi Ay'ın Yay burcunda olması sağlığınızla ilgili sorunları akla getirebilir. Duygusal yönden çok hassas olabileceğiniz için patlamalara yakınsınız. Kafanızı dinlemek için kendinize biraz zaman ayırmanız gerekiyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Sevdiğiniz kişiyle sosyal ortamlarda bulunmak isteyebilir, fakat duygusal gerilim yaratacak tartışmalara girebilirsiniz. Anlayışlı olmaya çalışmak ve dostlarınızla biraraya gelmek üzerinizde hissettiğiniz ve sizi yıpratan geriliminizi bir ölçüde azaltabilir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Ailenizle ilgili konuların ön plana çıkacağı ve evinizde duygusal sorunlar yaşayabileceğiniz bir gün. Evinizde ailenizle aranızda soğukluğa meydan vermemek için meslek yaşamınızdaki problemleri iş yerinizde halletmeye çalışın.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Kardeşlerinizle veya yakın çevrenizle ilişkilerinizi yeniden düzenlemek isteyebileceğiniz bir gün. Fakat duygusal hassasiyetiniz yüzünden hislerinizi karşınızdakine rahatça aktaramayabilirsiniz. Kısa seyahatler ve yeni iş görüşmeleri gündemde.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Maddi konularda çıkabilecek ani hareketlenme, para harcamalarınız sonrasında sizi çok üzecek aşırılıklara neden olabilir. Şans oyunlarına karşı fazla ilgi göstermeniz mümkün. Alım-satım ve hisseli paralarla ilgili konular gündeme gelibilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Burcunuzda bulunan dolunay kişiliğinizin aşırı yönlerinin ortaya çıkmasına neden olabilir. Oldukça duygusal tepkiler verebileceğiniz ve aşk ilişkilerinizde patlamalar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Yine de kendinizi biraz frenlemenizde fayda var.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Kendinizi oldukça gergin ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Olumsuzlukları çokça biriktirmek ve dışarı vuramamak yüzünden psikomatik rahatsızlıklar yaşayabileceğiniz görülüyor. Günlük sorunları fazla büyütmemelisiniz. Biraz rahat olmaya çalışın.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Çözümlemekte yetersiz kaldığınız konularda dostlarınızın ve sevdiklerinizin fikrini alabilir, onlarla dertleşerek rahatlayabilirsiniz. Sorunlarınızı çözme konusunda yaratıcı fikirler bulabilirsiniz. Aşk hayatınızda son zamanlarda fazla fedakârsınız.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Mesleki konularda fazlaca gergin ve sinirli tavırlar gösterebilir, çalışma arkadaşlarınızın tepkisiyle karşılaşabilirsiniz. Sözleri dikkatli kullanmalı, yapmak istediğiniz anlaşmalar üstünde hemen harekete geçmeden önce biraz daha düşünmelisiniz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır