kapat
SABAH ONLINE ARKA KAPAK

PAZAR 19 NİSAN 1998



Siyaset, yeraltı ortaklığı

Yeraltı dünyasının ünlü isimi Fevzi Öz'ün oğlunun düğününe katılan ANAP'lı Enis Sülün, aralarında Öz'ün de bulunduğu kişilere Hazine arazilerini tahsis etmekle suçlanıyor ve dokunulmazlığının kaldırılması isteniyor.



Şeker, 100 milyar maaşı geri ödeyecek

Sahte belge düzenleyerek dövizli kısa dönem askerlikten yararlandığı gerekçesiyle milletvekilliğinin düşürülmesi ve yeniden askere alınması gündeme gelen DYP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, eğer yeniden askere alınırsa, aldığı milletvekili maaşları geri istenecek.



Polikliniğe ameliyat yasağı

Sağlık Bakanlığı tıp merkezleri ve polikliniklerde ameliyat yapılmasını yasakladı.



Şehit ailelerinin isyanı

Antalya'da Kurban Bayramı'nın ikinci günü yapılan PKK operasyonunda öldürülen teröristlerin belediye mezarlığına gömülmesi gerginliğe neden oldu.



Anıtmezar parası ANAP'tan

Başbakan Mesut Yılmaz, "Özal'ın anıtmezarı için devlet tarafından harcanan 220 milyar liranın devlete ödenmesini kararlaştırdık" dedi.



Geline 1 trilyonluk takı

İşadamları ve sanatçılar, Fevzi Öz'ün oğlunun düğününde bir araya geldi. Konuklar, gelin Sema Köse'ye bilezikten gerdanlığa pek çok altın hediye etti



Baba'dan bilime destek

2. Bilim Şenliği'nin açılışını yapan Demirel, "Bilim ve teknolojinin olmazsa olmaz şartı ise hür olmaktır. Zihinler ve gönüller hür değilse o ülkede bilim ve teknoloji çölü meydana gelir" dedi



Kalemli evini açtırmadı

Meclis eski Başkanı Mustafa Kalemli, Çeşme'deki evini, yolsuzluk iddialarını araştıran komisyon üyelerine açmadı.



Yargıtay'dan nişanlılara uyarı

Yargıtay 3'üncü Hukuk Dairesi, nişanın bozulmasına neden olan davranışlardan hangilerinin manevi tazminatı gerektirdiğini belirledi.



Erzurum ve Aydın'da deprem

Erzurum'da, dün saat 13.57'de orta şiddette yer sarsıntısı oldu.



Kutlu doğum haftası

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz, kutlu doğum haftası nenediyle yapınladığı mesajda, "Kavga değil, sevgiye htiyacımız var" dedi.



Columbia görevde

UZAYDA binlerce insanın yaşayabileceği dev üsler kurmayı planlayan NASA bu konuda tarihi bir adım daha attı.



Tufan geliyor

Antartika'dan kopan buzdağı Amerika'ya yöneldi. Bunun başlangıç olduğunu belirten uzmanlar "Dünya 21'inci yüzyılda sular altında kalacak" diyorlar



Zaman Laetitia zamanı

MANKENLİĞE birkaç yıl önce başlayan ve kısa zamanda adından söz ettirmeyi başaran Fransız Manken Laetitia Casta bir çok modacıya göre önümüzdeki yılların en önemli top modellerinden biri olacak.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakki saklidir)
Bu sayfa YORE Yorum ve önerileriniz icin: editor@sabah.com.tr