kapat

PAZAR 19 NİSAN 1998

Geline 1 trilyonluk takı

İşadamları ve sanatçılar, Fevzi Öz'ün oğlunun düğününde bir araya geldi. Konuklar, gelin Sema Köse'ye bilezikten gerdanlığa pek çok altın hediye etti

Yeraltı dünyasının ünlü işadamlarından Fevzi Öz'ün küçük oğlu Abdulah Öz ile Rizeli işadamı Dursun Ali Köse'nin kızı Sema Köse önceki gün yapılan düğünle dünyaevine girdi.

Güneş Koleji'nde okurken birbirlerine aşık olan ve ardından evliliğe karar veren çiftin nikah törenine yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden Necdet Ulucan, Zaza Şehmus, Zaza Hikmet, Ankaralı Alpay, Set Kemal, Hüseyin Gencer katıldılar. Kalabalık bir davetli topluluğunun yer aldığı düğüne, Selattin Alpay, Emrah, İzzet Altınmeşe, Bülent Serttaş, Mustafa Topaloğlu ve Zekeriya Ünlü gibi sanatçıların da katıldığı dikkat çekti.

Ünlü nikah şahitleri

Polat Otel'de düzenlenen düğünde nikahı Bahçelievler Belediye Başkanı Saffet Bulut kıyarken, damat Abdullah Öz'ün nikah şahitliğini ANAP Edirne Milletvekili Enis Sülün, gelin Sema Köse'nin nikah şahitliğini İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası eski Amiri Ahmet Ateşli yaptı.

8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın 5'inci ölüm yıldönümüyle aynı güne gelen düğüne, Özal'ın kızı Zeynep'in de katıldığı görülde. Zeynep zal, babasının çok sevdiği "Malatya" adlı türkü söylenirken kendinden geçti. Beraber geldiği işkadını arkadaşı Müge Can, Fevzi Öz ve Selattin Alpay ile halay çeken Zenep Özal, "Türkiye'nin babam gibi insanlara ihtiyacı var" dedi.

Geceye misafir olarak katılan Emrah işadamı Necdet Ulucan'ın elini öptükten sonra sahne aldı.

Altınlar torbayla taşındı

Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde geline 1 trilyon liralık takı takıldı. Sema Köse'nin boynuna ve koluna sığmayan takılar iki torbaya koyularak çıkartıldı. Ünlü baba Fevzi Öz de gelinine fiyatını açıklamadığı bir gerdanlık taktı. Fevzi Öz'ün iki eşi Nezakat ve Gevher de gelinlerine küpe ve bilezikten oluşan ziynet eşyaları hediye ettiler.

Düğün sahipleri pistte halay çekerken havada ise yerli ve yabancı paralar uçuştu. Çalgıcılar çantalara sığmayacak kadar yüksek miktarda para topladılar. Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın 2 milyar liraya diktiği gelinliği giyen Sema Köse "Bu gelinlikle Pamuk Prenses'e benzedim" dedi.

EREN ABDULLAHOĞLU - SANİYE ERGÖNÜL - BÜLENT TAVLI


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr