kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Otobüsü de Hadise!

İlker GEZİCİ
07.04.2009
Eurovision için Balkanlar'a tanıtım turnesine içinde mutfak ve oturma salonu da olan 12 yataklı otobüsle çıkan Hadise "Hedefim Türkiye'ye yeni birincilik ödülü getirmek" dedi..
Mayısta Moskova'da yapılacak 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek Hadise, kendisi için özel olarak hazırlanan çift katlı otobüsle Balkan turuna çıktı. 6 ülkede konser verecek sanatçı, yaklaşık 3 bin 200 kilometre yol yapacak.
TRT'nin İstanbul Tepebaşı'ndaki binasından yola çıkan Hadise ve ekibi sırasıyla Yunanistan, Makedonya, Karadağ, Bugaristan, Romanya ve Moldova'yı dolaşacak. Üzerinde "009 Hadise Türkiye'den Sevgilerle" yazılı otobüse binmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı "Bir Eurovision temsilcisi ilk defa böyle bir otobüsle yola çıkıyor. Bunun için çok heyecanlıyım" dedi.
Turne kapsamında ilk Yunanistan'a gideceklerini belirten şarkıcı özellikle Gümülcine'de yaşayan Türklere ulaşmak istediklerini anlattı. Nerelerden oy alabileceklerini araştırdıklarını, özellikle Balkanlar'da Türklerin yoğun olduğu illere gideceklerini kaydeden Hadise klibiyle ilgili soruları da yanıtlayarak "TRT ile hiçbir sorunumuz yok klip konusunda... Biz bir aileyiz. Her ailede olduğu gibi bazı sorunlar bizim ailemizde de var. 'TRT klibi sansürlemiş, erotik bulmuş' gibi söylemler var. Bunların hiçbiri doğru değil" dedi. Klibin seksi olduğu için sansürlendiği iddialarını reddeden güzel şarkıcı "2009 yılındayız. Klipte şort giymişim, bunun neresi erotik" diye sordu.

HADİSE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları