Arena Hotel'in mutfağının iki yıldır başında olan şef Cengiz Kılıç'ın yemeklerini bir kez deneyen müşteriler, otelde kaldıkları her gün yemeklerini burada yiyormuş. Her sabah pişirilen taze ekmeklerin, kurabiyelerin kokusu turistleri mutfağa çekiyormuş. İsteyen konuklar için yemek dersi de veren Kılıç, "Özellikle erkek turistler belki de hayatlarında ilk kez mutfağa girip, öğrenmek istiyor. En çok da ekmeklerimizi merak ediyorlar. İmambayıldı, enginar gibi zeytinyağlılar da çok ilgilerini çekiyor,'' diyor.
Yayın tarihi: 1 Kasım 2008, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/11/01/ct/haber,1BE30F302624448E85EE0EB584538052.html
Tüm hakları saklıdır.