kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Ekim 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Su bebek evimize neşe getirecek

BAŞAK ÇOKAN - "BUZZ" DERGİSİ
Giriş Saati : 29.10.2008 09:13
Güncelleme : 29.10.2008 22:06
Yeni Haber
Pınar Altuğ heyecanla bebeğini bekliyor. Ama yaşamında yeni heyecanlar da var. Tamer Karadağlı ile "Çocuklar Duymasın"da yeniden buluşacak; Su Bebek de stüdyolarda büyüyecek.

*ÇİFTİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Bir yanda yeni bir tv programı, öte yanda bebekle ilgili hazırlıklar. Ve sonrasında da bebekli bir yaşam... Bu tempoyu götürebilecek misiniz?

Yapım şirketinden kulise bir bebek odası yapmalarını istedim. Bebeğin hijyenik bir ortamda olmasını sağlayacak bir oda hazırlamaya başladılar. Su'nun annesi ve babası maalesef sürekli setlerde olacağı için o da buna ayak uyduracak.

* Şimdilerde "Çocuklar Duymasın" dizisinin yeniden çekileceği konuşuluyor. Tamer Karadağlı da bu proje için çok heyecanlıymış...

(Gülüyor) Tamer ile neredeyse her gün bir saat telefonda konuşuyoruz. "Çocuklar Duymasın" sadece bizim değil halkın da çok sevdiği bir dizi... Ancak benim diziye yeniden dönme kararı almam hiç de kolay olmadı. Çünkü çok tatsız bir şekilde ayrılmıştım. Geçmişe bir sünger çekmeye karar verdik. Henüz kesinleşmedi ama imzaları atarsak "Efsane geri dönüyor" diyebiliriz.

* Hamilelikle beraber ruhsal ve bedensel olarak Pınar Altuğ'da en belirgin değişim ne oldu?

Tabii ki görüntümde değişiklikler oluyor ve hareketlerimde kısıtlanmalar başlıyor. Mesela bu yaz sürat motoruna binemedim. Denize atlayarak giremedim, su kayağı yapamadım ve kışın kayağa gidemeyeceğim. Motosikletimi de garaja kaldırdım. Alkol alamıyor, her şeyi yiyip içemiyorsun. Böyle olunca benimle beraber Yağmur'un da hayatı kısıtlanıyor. Duygusallık olarak bakarsak bu durumu birkaç kere yaşadım. Herkesin yaşadığı mide bulantıları, aşermeler ve bayılmalar bende olmadı. Dördüncü katta oturuyorum ve hala evime yürüyerek çıkıyorum. Zahmetsiz bir hamileyim...

* Hamilelikle birlikte evde değişmeyen şey nedir?

Benim yemek yapmam. (Gülüyor) Bu hiç değişmedi. Eşimin yemeğini evimde hazırlıyorum ve bundan da büyük bir keyif alıyorum.

* Normal doğum yapma istediğinizin nedeni nedir?

Bunun normali varken niye başka bir yolla yapayım? Doğum yaptıktan sonra hemen hayatınıza dönüyorsunuz. Her şey bir yana bebeğim doğduğunda ilk ben
görmek istiyorum. Saniye saniye her anını yaşamak istiyorum.

* Eşiniz doğuma girecek mi?

Daha karar vermedi ama girmeyi istiyor. Yağmur soğukkanlıdır, beni bırakmaz.

SU, BİZİMLE BİRLİKTE SETLERDE BÜYÜYECEK

* Bebek için tüm hazırlıkları yaptınız. Peki Bebek odası mobilyalarını doğum gerçekleşene kadar almak istememenizin sebebi nedir?

Çünkü büyüklerimiz bebeğin altıncı ayını doldurmadan bebek odasını yapmayın, nazar değer derler. Biz de yapmadık. Su'nun mobilyaları hariç odası hazır. Odasını rahat edebileceği şekilde dizayn ettik.

BEBEĞİMİZ DENİZ SEKİ'NİN SESİNİ TANIYOR

Doğum gününde arkadaşım bebekler için Mozart albümü hediye etti. Henüz dinletmedim ama yakında başlayacağım. Çok renkli bir evimiz var. Bu yüzden muhtemelen kızımız Deniz Seki'nin sesini tanıyor olacak.