Et suyu ateşte kaynatalır. Yumurtalar mikserle 5 dakika çırpılır. İçine un, galeta unu, muskatı konulup, tekrar karıştırılır. Tüm bu karışım kaynayan et suyuna ilave edelir. Kısık ateşte 10 dk pişirelir. Kaşar rendesi ilave edilip, ateşten alınır. Sıcak olarak sıcak servis yapılır.
Malzemeler
4 kişilik
* 2 adet yumurta
* 1 çorba kaşığı kaşar rendesi
* 6 bardak et suyu
* 2 çorba kaşığı galeta unu
* Tuz
* Karabiber
* 1 çorba kaşığı un
Yayın tarihi: 16 Ağustos 2008, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/08/16/gny/haber,D7678920BA8648B0BA3BBA2E14EABA62.html
Tüm hakları saklıdır.