kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Çoban dolması

Domateslerin üstünden bir kapak kesilip içleri boşaltılır. Bulgur, soğan ve içini boşalttığınız domates içlerinin bir kısmıyla, nane ve maydanoz biraraya getirilip, yağda harmanlanır. Tüm malzeme domateslerin içine doldurulup tencereye dizilir. İçine bir su bardağı su konur. Kısık ateşte 20 dakika pişirilir. Soğuyunca tabağa alınır. Üzerine maydanoz serpilir.

MALZEMELER
*
500 gram domates

* 1 su bardağı bulgur

* 2 adet soğan

* Tuz

* Karabiber

* Nane

* Maydanoz

* 1 kahve fincanı zeytinyağı