20 Türk aşçısı yetiştirdi, rakılı dondurma yaptı
ÜNLÜ şef, mutfağında Akdeniz ve Türk yemeklerini buluşturuyor. Türk lezzetleriyle "oynamayı" seviyor. Kokoreçli pizza, rakılı dondurma yapıyor. Kaz ciğerini tahin ve pekmezde bekletiyor. Thomae'nin bugüne kadar yetiştirdiği 20 genç Türk aşçısı
Türkiye ve dünyanın dört bir yanında önemli pozisyonlarda görev yapıyor. Thomae, Türk mutfağında mezeleri ise çok seviyor. Özellikle de patlıcan salatası ve acılı ezme hoşuna gidiyor.
Yayın tarihi: 3 Ağustos 2008, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/08/03//haber,4AA14ED1D6254A01BE43B7B0595E3923.html
Tüm hakları saklıdır.
Copyright © 2003-2008, TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.