kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Temmuz 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
MAHMUT ÖVÜR

Beşiktaşlıların dergisi: B+

Beşiktaş Belediyesi geçtiğimiz hafta düzenlediği kokteylle, B+ adlı dergiyi tanıttı. Haziran ayında ikinci sayısı çıkan ve üç ayda bir yayınlanan B+, Beşiktaş'ta oturanlara ücretsiz olarak veriliyor, hatta kapılarına kadar getiriliyor.
Derginin içeriği kent kültürü ile ilgili konular etrafında şekilleniyor, özel röportajlar ve araştırma yazıları hazırlanıyor. Bu sayı özellikle bir önceki sayıya gelen eleştiriler ve istekler de göz önüne alınarak hazırlandığı için, genel anlamda merak uyandıran başlıklarla dolu. Bunlardan birkaçı şöyle: Süleyman Seba: Beşiktaş'ı dirilten adam, Hasan Pulur: 'Olaylar ve İnsanlar'ın peşinde bir ömür, Al gözüm seyreyle Ara: Ara Güler albümünden Beşiktaş fotoğrafları ... Ayrıca Beşiktaşlıların çok işine yarayacak bir yaşam rehberi de dergide mevcut. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da yaptıkları işten övgüyle söz ediyor:
"Beşiktaş tarihin merkezi olmaya başladı. Ve inanıyorum ki kenti var eden değerler paylaşıldıkça güzelleşiyor, Beşiktaş bilgisi arttıkça sevgimiz koyulaşıyor. B+ dergisi de, bu paylaşmanın ve birbirimize dokunmanın önemli araçlarından biri."