kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Yoğurtlu çilek tatlısı

Jöle üstündeki tarife göre hazırlayın. Yoğurt, vanilya, çileklerin yarısı, likör koyup karıştırın. Tüm karışımı yuvarlak bir kaba boşaltılıp, dolapta dondurun. Servis tabağına dökün. Diğer taraftan çilekleri bir kaşık şekerle birlikte robottan geçirin. Bir taşım kaynatıp, soğutun. Tatlının üzerine dökülüp, servis yapın.

MALZEMELER 4 kişilik
* 1 paket çilek jöle

* Yarım su bardağı şeker

* Vanilya

* 500 gram yoğurt

* 250 gram çilek

* 1 kaşık pudra şekeri

* 1 fincan likör