Jöle üstündeki tarife göre hazırlayın. Yoğurt, vanilya, çileklerin yarısı, likör koyup karıştırın. Tüm karışımı yuvarlak bir kaba boşaltılıp, dolapta dondurun. Servis tabağına dökün. Diğer taraftan çilekleri bir kaşık şekerle birlikte robottan geçirin. Bir taşım kaynatıp, soğutun. Tatlının üzerine dökülüp, servis yapın.
MALZEMELER 4 kişilik* 1 paket çilek jöle
* Yarım su bardağı şeker
* Vanilya
* 500 gram yoğurt
* 250 gram çilek
* 1 kaşık pudra şekeri
* 1 fincan likör
Yayın tarihi: 24 Haziran 2008, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/06/24/gny/haber,1A561B0BD2014F689FBB545719B86ED8.html
Tüm hakları saklıdır.