kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Arda Turan

Wenger'in gözdeleri

DENİZ DERİNSU
Arsenal Teknik Direktörü, Türkiye'nin 3 yıldızı Semih, Arda ve Mehmet Topal'ı çıplak gözle yakın markaja aldı. Arsene Wenger'in gönlünde özellikle Arda var..
Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası'nda elde ettiği büyük başarı bir çok menajer ve teknik adamın iştahını kabarttı. Bu isimlerden biri olan Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Türkiye'nin oynadığı maçlarda üç isme kilitlendi: Arda (Galatasaray), Semih (Fenerbahçe) ve Mehmet Topal (Galatasaray). Arsene Wenger'in şampiyonada Türkiye'nin oynadığı iki maçı çıplak gözle izlediği ve üç futbolcuyla ilgili detaylı bilgiler aldığı öğrenildi. Özellikle Arda'yı isteyen Arsenal, Galatasaraylı futbolcu için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor. Arsenal'in yanı sıra Juventus'un da listesinde olan Arda için takımlar 15 milyon euroyu gözden çıkarmıştı. Ada'da futbol oynamak istediğini daha önce belirten ay yıldızlı oyuncu, Wenger'in en büyük gözdesi. Ünlü teknik adam, kritik gollere imza atan Semih ile orta sahanın göbeğinde başarılı oyunlar çıkaran Mehmet Topal'a da ılımlı bakıyor.

* SEMİH ŞENTÜRK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


* ARDA TURAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* MEHMET TOPAL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

WENGER REKLAMI
Bu üç futbolcu için futbol otoriteleri, "Arsene Wenger'in izleyip almadığı futbolcunun bile talibi çok olur. Türk Milli Takımı gençleşti, bu isimler artık bir çok takımla beraber anılabilir" ifadesini kullandı. Arsenal'de Adebayor'nun Barcelona'ya gitmesi üzerine İngiliz ekibi bir süredir forvet arayışlarına başlamıştı. Bu arada Semih, Arda ve Mehmet Topal'ın takımlarıyla sözleşmeleri devam ediyor.
Haberin fotoğrafları