Süt, un, nişasta, şeker ve yumurta bir tencereye konulup, çırpılır. Kısık ateşte göz göz olup koyulaşıncaya kadar pişirilir. İçine margarin ilave edilip, ateşten alınır. Küçük kaselere muz doğranır ve üzerlerine 1.5 kepçe muhallebi dökülüp, soğutulur. Üzerine çikolata rendelenir.
MALZEMELER 6 kişilik
* 1 kilo süt
* 2 çorba kaşığı un
* 2 çorba kaşığı nişasta
* 1 su bardağı şeker
* Biraz çikolata rendesi
* 1 yumurta sarısı
* Vanilya
* 2 adet muz
* 100 gram margarin
Yayın tarihi: 23 Haziran 2008, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/06/23/gny/haber,8AB8100EF50344DDB6D4E53139339A81.html
Tüm hakları saklıdır.