kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
OLIVER BIERHOFF

Geri çekilmek yok

GALİP ÖZTÜRK
Almanya'nın yardımcı antrenörü Bierhoff: "İki farklı öne geçince bile Türkiye'ye karşı rahat maç oynayamıyorsunuz. O yüzden mümkün olduğunca gol bulmaya çalışacağız. Geri çekilmeyeceğiz"..
Alman Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Oliver Bierhoff dün bir basın toplantısı düzenledi. Fatih Terim'in çok özel bir teknik adam olduğunu belirten Bierhoff, "Türkler maçı asla bırakmıyor. Çünkü takımı motive etme konusunda çok usta bir hocaları var. Terim, dünyanın en önemli ve kendine has teknik direktörlerinden biri. Futbolcularına cesaret veren bir karizmaya sahip" şeklinde konuştu. Oyun planlarını baskı ve bol gol üzerine kuracaklarına da değinen bir dönemin ünlü golcüsü, "Türkiye karşısında iki farklı öne geçseniz bile maçın o şekilde biteceğine güvenemiyorsunuz. İnatçılar, kararlılar ve şartlar ne olursa olsun oyunu asla bırakmıyorlar. Özellikle son dakika gollerine karşı özel önlem alacağız. Bu yüzden son bölüme mümkün olduğunca gol atarak girmek istiyoruz. Asla geriye çekilmeyeceğiz çünkü Türkiye böyle yapan takımları affetmiyor. İnanmayan İsviçre, Çek Cumhuriyeti veya Hırvatistan'a sorabilir" dedi.

FESTİVAL HAVASINDA GEÇSİN
Almanya-Türkiye maçlarının önemine dikkat çeken Bierhoff "Binlerce Türk Almanya'da futbol oynuyor, milyonlarcası da yaşıyor. Bu maç hem onlar için hem de bizim için çok önemli. Barışçıl bir ortamda, festival havasında bir karşılaşma oynanacağına dair inancım tam. Güzel futbol insanları keyiflendirecek" ifadelerini kullandı.

*PENALTI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*İŞTE SEMİH'İN MUHTEŞEM GOLÜ

*HIRVATİSTAN-TÜRKİYE MAÇI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN YARI FİNAL SEVİNCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*"BİLİC TERİM'E SUS İŞARETİ YAPTI" FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

*HIRVATLARIN ÇÖKÜŞ ANININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ