kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mayıs 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Rahmi Koç'tan 'Bay Şapka'ya hediye otomobil

Öner ÖNGÜN / MAGAZİN
Ertekin Dinçay'ın 81'inci yaş günü partisine katılan Rahmi Koç, yakın dostuna Ford'un yeni otomobili Ford Kuga hediye etti..
Ünlü işadamı ve Koç Holding'in Onursal Başkanı Rahmi Koç, yakın dostu işletmeci Ertekin Dinçay'ın 81'inci yaş günü partisine katıldı. Rahmi Koç, Ertekin Dinçay'a yaklaşık 40 bin Euro'ya satışa sunulması beklenen Ford'un yeni modeli Ford Kuga hediye etti.

'FİAT' DEYİNCE...
Sahibi olduğu İstanbul Kalamış Yat Limanı'ndaki Cafe Des Theatres'de yeni otomobiliyle poz veren Ertekin Dinçay'ın "Fiat'ın yeni ürünü ile gurur duyuyoruz" demesi üzerine Rahmi Koç, konuşmaya müdahale etti. Dinçay'a "Koskoca Ford'u Fiat yaptın. Bu araba için o kadar çalıştık sen Fiat diyorsun" şeklinde takılan Rahmi Koç, Ertekin Dinçay'la özdeşleşen şapka şeklindeki pastayı da Dinçay ve dostları ile kesti. Geceye bayan arkadaşı Tahire Demircan ile katılan Rahmi Koç, yine şıklığı ile dikkat çekti. Ertekin Dinçay geceye katılan ve aralarında torununun da bulunduğu genç bayanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Birçok ünlü ismin de katıldığı doğum günü kutlamasında dostları Ertekin'i hediye yağmuruna tuttu.