Tencereye sıvıyağ, rendelenmiş domates veya salçayı koyun ve soteleyin. 4 su bardağı et suyunu ve soğanı (bütün olarak) tencereye ekleyin. Kaynayınca pirinç ilave edin. Kısık ateşte 15 dakika kaynatın. Tuz, ince kıyılmış maydanoz ve nane ilave ederek servis yapın.
MALZEMELER 5 kişilik* 4 su bardağı et suyu
* 1 çay bardağı pirinç
* 1 adet soğan
* 2 adet domates veya 1 çorba kaşığı salça
* 1 kahve fincanı sıvıyağ
* 1/2 demet maydanoz
* 1 çorba kaşığı nane
Yayın tarihi: 24 Eylül 2007, Pazartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/09/24/gny/haber,1B78D36B568943EA85D756ADCA896D17.html
Tüm hakları saklıdır.