Ispanak, soğan, dereotu, maydanoz ve taze soğanı harmanlayın. Yumurta, un, muskat, tuz, karabiber ve peyniri ilave edip, iyice karıştırın. Ispanaklı mücverleri kaşıkla kızgın yağa dökerek her iki yüzünü kızartın. Ispanaklı mücveri, kağıt havlu üzerinde yağını süzdürdükten sonra kremayla birlikte sıcak servis yapın.
MALZEMELER 8 kişilik
* 250 gr. ıspanak
* 1 adet soğan (rendelenmiş)
* 1/2 demet dereotu (ince kıyılmış)
* 1/2 demet maydanoz (ince kıyılmış)
* 1 demet taze soğan (ince kıyılmış)
* 2 adet yumurta (çırpılmış)
* 1 su bardağı un
* Bir tutam muskat Tuz, karabiber (arzu edilen miktarda)
* 2 çorba kaşığı eski ka şar peyniri (rendelenmiş)
* Sıvıyağ (kı zartmak için)
* Krema (çırpılmış)
Yayın tarihi: 12 Ağustos 2007, Pazar
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/08/12/gny/haber,0318BD9E54FE49F3B65BBEB2AE6745DD.html
Tüm hakları saklıdır.