kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 25 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Salamlı makarna

Makarnayı tuzlu kaynar suda haşlayıp süzün. Bir tavada mısır ve kremayı kaynama noktasına gelinceye kadar ısıtıp, salamları ilave edin. Kısık ateşte 3 dakika kaynatıp tuz ve karabiber serpin. Makarnayı tabaklara koyup üzerlerine salamlı sostan gezdirin. Maydanoz serperek servis yapın.

Malzemeler
*
350 gr. makarna
* 2 su bardağı mısır
* 1 su bardağı krema
* 4 dilim salam
* Tuz
* Karabiber
* 2 çorba kaşığı maydanoz