Pazı, soğan, tuz ve karabiberi harmanlayıp, iyice ovun. Bir adet yufkayı düz bir zemine yayıp, üzerine iki çorba kaşığı zeytinyağı gezdirin ve yağı yufkanın her tarafına sürün. Hazırladığınız pazılı malzemeyi yufkanın üzerine yayıp, yufkayı rulo şeklinde sarın ve üzerine bir çorba kaşığı yağ sürün. Hazırladığınız ruloyu 4 cm. genişliğinde kesip, yağlanmış tepsiye dizin. Kalan yufka ve pazılı malzemeyi de aynı şekilde hazırlayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirip, ılık servis yapın.
MALZEMELER * 10 adet pazı yaprağı (ince kıyılmış)
* 1 adet soğan (ince kıyılmış)
* 2 adet yufka
* 6 çorba kaşığı zeytinyağı
* Tuz
* Karabiber (arzu edilen miktarda)
Yayın tarihi: 24 Nisan 2007, Salı
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/04/24/gny/haber,FFEE83525A69496B940ED3F11771A033.html
Tüm hakları saklıdır.