kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 24 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Kahi

Pazı, soğan, tuz ve karabiberi harmanlayıp, iyice ovun. Bir adet yufkayı düz bir zemine yayıp, üzerine iki çorba kaşığı zeytinyağı gezdirin ve yağı yufkanın her tarafına sürün. Hazırladığınız pazılı malzemeyi yufkanın üzerine yayıp, yufkayı rulo şeklinde sarın ve üzerine bir çorba kaşığı yağ sürün. Hazırladığınız ruloyu 4 cm. genişliğinde kesip, yağlanmış tepsiye dizin. Kalan yufka ve pazılı malzemeyi de aynı şekilde hazırlayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirip, ılık servis yapın.

MALZEMELER
* 10 adet pazı yaprağı (ince kıyılmış)

* 1 adet soğan (ince kıyılmış)

* 2 adet yufka

* 6 çorba kaşığı zeytinyağı

* Tuz

* Karabiber (arzu edilen miktarda)