|
|
|
|
İşte size özel iki tarif
LOKKA GIMLET * 60 ml Lokka (bardağa bağlı)
* 2 tane sıkılmış lime (samsuma)
* Votka ve limon suyu bir dakika boyunca karıştırılacak. (Çok iyi karıştırmak gerekiyor)
* Hazırlanan karışımın üzerine de diğer limon suyu dökülecek. Buzlu şekilde servis edilecek.
LOKKA MULE * 6-8 tane frambuaz bardakta ezilecek.
* 2 tane tatlandırıcı frambuaz ile karıştırılacak.
* 60 ml Lokka Vodka
* Servis yapılacak bardak buzla doldurulacak.
* 10 sn boyunca karıştırılacak.
* Karışım buzlu bardağa boşaltılacak.
* Zencefil birası ile doldurulacak.
* Hazırlanan karışımın üzerine limon sıkılacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|