|
|
|
|
Tam Liste
Yabani otlardan yapılan meze ve yemeklerin tam mevsimi. Sofra Dergisi'ne düzenli yazılar yazan müzisyen Harun Kolçak, Bugün gazetesinde yemek yazıları yazan Neslihan Kozanoğlu, modacı, gurme Gönül Paksoy ve Türkiye'deki otlarla ilgili çalışmaları bulunan Tijen İnaltong'a ot yemeklerini en iyi nerede yediklerini sorduk. Cuma SABAH'ın Kare Ası'nın ilk tercihte yer verdiği Doğa Balık, Feriye Lokantası, Melengeç Restoran ve Maria'nın Bahçesi, ot yemeklerinde öne çıkan mekânların başında geldi.
1. Doğa Balık/İSTANBUL 2. Feriye Lokantası/İSTANBUL 3. Melengeç Restoran/İSTANBUL 4. Maria'nın Bahçesi/İSTANBUL 5. Changa/İSTANBUL 6. Cibali Kapı Balıkçısı/İSTANBUL 7. Çiya Sofrası/İSTANBUL 8. Deniz Restoran/İZMİR 9. Kaplan Dağ Restoran/TİRE 10. Nature&Peace/İSTANBUL 11. Nesos/CUNDA ADASI 12. Nuh'un Ambarı/İSTANBUL 13. Tüm Bozcaada Restoranları 14. Village Park Country Resort/İSTANBUL 15. Zencefil/İSTANBUL
|
|
|
|
|
|
|
|
|