kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
  » Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Onların Tutkusu Mutfak
Mutfaklarda diplomalı aşçı dönemi
Onların Tutkusu Mutfak

Onların Tutkusu Mutfak

Bilgisayar mühendisliğini bıraktım
Devin Erelçin
(24) Yemek kültürüne çok meraklıyım. Bu bölümün açıldığını duyunca hiç düşünmeden geldim. Dersler çok eğlenceli geçiyor. İlgi duyduğunuz konuda bilgi sahibi olmak çok güzel. Ben Galatasaray Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği'nde okuyordum. Bıraktım buraya geldim. Ailem de destek veriyor. Okuldan mezun olduktan sonra mutfakta çalışmayı düşünüyorum. Yönetim tarafını düşünmüyorum. Benim özellikle ilgilendiğim bir mutfak yok ancak daha çok yenilikleri öğrenmek istiyorum.

Beklediğimden fazlasını alıyorum
Meltem Özer (37)

Lise mezunuyum. İki çocuğum var. Mutfakta olmayı çok seviyorum. Birkaç kursa gittim ancak yemek kurslarının profesyonel olmak için yeterli olmayacağını gördüm. Sonra Tuğrul Şavkay aracılığıyla böyle bir bölümün varlığından haberim oldu. Geçen yıl sınav tarihini kaçırdığım için giremedim ama bu yıl sınavı kazandım ve buradayım. Derslerde beklediğimden çok daha fazlasını alıyorum. Türkiye'de hiç ağırlık verilmeyen bir konu bu. Büyük otelllerde ve restoranlarda şefler yurtdışından geliyor. Bu bölümü bitirdiğimizde çok şanslı olacağımıza inanıyorum. İlk mezunlar olacağız. Ben mutfakta olmak istiyorum. Ben İtalyan mutfağını çok seviyorum.
DİĞER GURME HABERLERİ
 Akşamdan kalmalara öneriler
 Prens düğünlerinin özel şarabı yarışmayla seçiliyor
 Az yemek bol eğlence
 Zarif köpüklü, ferahlatıcı ve lezzetli
 Şarabı 6 ay koruyabilir
 Uzanlar'ın koleksiyonu tekrar müzayedede
 Her giden mutlaka şarapla dönüyor
 128 yıllık tarihi kilise eğlence merkezi oldu
 Panzehir etkili barlar
 Şöhreti kalitesinin önünde gidiyor
 Hamburgeri sağlıklı hale getirmenin yolunu bulun
 Diyabet artık kader değil
 Sihirli diyetlerin hepsi birer yalan
 Sahura kadar dört öğün şart
 Çare soğutuculu şarap kavlarında
 Şarap sabır ve ilgi ister
 En ideal saklama yeri mahzenler
 Formunuz mevsime bağlı olmasın
 Haftanın beslenme planı
    Cumartesi Yazarlar
    Güncel
    Yaşama Dair
    Sinema
  » Gurme
Tokluğunuz ne kadar değil ne yediğinize bağlı
Tokluğunuz ne kadar değil ne yediğinize bağlı
Aynı miktardaki kepekli ekmek beyazından, kepekli spagetti de...
Renk körlerine özel kontakt lens müjdesi
Renk körlerine özel kontakt lens müjdesi
Göz doktoru Ahmet Girgin, orta seviyede renk körü olanlara yardımcı...
Müziğe zamanım yok kadınlarla mutluyum
Önce şarkıcıydı, şimdi de tüm 'gelin-kaynanaların' en sevdiği sunucu.
Edebiyat insanı en sade biçimde açıklar
G Prof. Dr. Alemdar Yalçın edebiyattan yola çıkarak insanlık tarihini...
Dansın büyüsüne kapılmak ister misiniz?
Bireylerin büyük yalnızlığını ve iletişim güçlüğünü temel alan hikaye aslında...
Bir dövüş balesi bir egzotik masal
İzlenmesi son derece keyifli bu tarihsel masal, yine nefes kesen dövüşlere...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.