Burma kadayıftan avuç içi kadar parçalar kopartın ve içine dövülmüş ceviz yerleştirin, dolma sarar gibi sarın. Başka küçük bir kapta süt ve yumurtayı çırpın. Kadayıf dolmalarını bu malzemeye batırın ve daha önce bir tavada kızdırdığınız yağda kızarana kadar kızartın. Diğer bir tencerede su ve şekeri kaynatın ve kaynamak üzereyken limon suyunu ekleyin. Ilınması için kenara alın. Kızarttığınız kadayıf dolmalarınızı sıcakken ılınmış şerbete atın ve biraz beklettikten sonra üzerlerini kaymak ve cevizle süsleyin.
MALZEMELER 200 gram ceviz 1 buçuk su bardağı tozşeker Yarım kg. burma kadayıf 4 adet yumurta 2 buçuk su bardağı su Yarım limon 1 su bardağı süt 1 buçuk su bardağı sıvıyağ 200 gram kaymak