kapat
06.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Hillary Bill'i boşuyor

Başkanlıktan ayrıldıktan sonra da çapkınlıklarına devam eden Bill Clinton'ın ABD Başkanlığına oynayan eşi Hillary Clinton'un avukatlarına boşanmaları konusunda talimat verdiği iddia edildi
ABD eski başkanı Bill Clinton'ın senatör eşi Hillary'nin boşanmaya hazırlandığı iddia edildi. National Enquirer dergisinin haberine göre Hillary boşanma davası için gizlice hazırlıklara başladı. 26 yıllık evliliğin bitmesinin nedeni ise Clinton'ın bitmek bilmeyen çapkınlıkları. İddiaya göre geçmişte yaşadığı aşk ilişkileri nedeniyle başkanlığı kaybetme tehlikesiyle bile yüz yüze gelen Clinton, emekli olduktan sonra da çapkınlık konusunda hız kesmedi.

BU KEZ AFFETMEYECEK
Bill Clinton, New York'un Manhattan semtinde kurduğu aşk evinde, aralarında Brezilyalı bir fahişe ve kısa süre önce gizemli bir şekilde ölen eski bir Penthouse güzelinin de bulunduğu birçok kadını misafir etti. Bu son çapkınlıklar, Clinton'ın geçmişte yaşadığı ilişkilerine ses çıkarmayan Hillary'nin canına tak etti. ABD başkanlığına oynadığı söylenen Hillary Clinton, kocasının aşk maceralarının siyasi kariyerini zedelediği düşüncesiyle avukatlarına gerekli işlemlere başlanması konusunda talimat verdi. Çifte yakın kaynaklara göre Hillary Clinton daha önce de birçok defa boşanmaya karar vermiş ancak bu kararını Clinton başkanlıktan ayrılana kadar ertelemişti. Sonrasında ise Hillary Clinton eşi Bill Clinton'ın "artık uslandım" sözleri nedeniyle boşanmaktan vazgeçti. İkili arasındaki son kriz Clinton'ın Harlem'de kurduğu ofisine stajyer aramaya başlaması üzerine yaşandı.

KENDİNE AŞK EVİ TUTTU
Yine National Enquirer dergisinin duyurduğu habere göre, Clinton'ın stajyerleri genç ve güzel kızlar arasından seçmesine içerleyen Hillary ile Clinton arasında çok ciddi bir tartışma yaşandı. Bu olaydan sonra Clinton'ın asla uslanmayacağına kanaat getiren Hillary, boşanma konusundaki kesin kararını verdi. Clinton ailesi zaten bir süredir ayrı ayrı evlerde ve dağınık bir yaşam sürdürüyordu. Senatör Hillary Clinton yılın büyük bölümünü başkent Washington'da Kongre çalışmalarıyla geçirirken, eski başkan New York'taki evlerinde bekar hayatı sürüyordu. Babasının izinden giderek Oxford Üniversitesi'ne kaydını yaptıran kızları Chelsea ise zaten bir süredir İngiltere'de yaşıyordu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır