
Bu tempoya can dayanmaz!
Yakınları, Erbil'in hastalığını aşırı çalışma temposuna bağlıyor.
TV dizileri, Çark-ı Felek, ekstra ve seslendirmelere koşan sanatçı, haftanın her günü neredeyse 20 saat çalışıyordu. Yakın dostları içki, sigara kullanmayan, sağlığına çok dikkat ettiği bilinen Mehmet Ali Erbil'in ani hastalığına yoğun çalışma temposu ve aşırı yorgunluğunun sebep olduğunu düşünüyor. Ünlü şovmenin 24 saatin neredeyse 20 saatini çalışarak geçirdiğini anlatan yakınları "Onun iş temposuna hiçbir güç dayanmaz" diyor. Şoförleri Serdar Demir ile Günay da Erbil'in hızından şikayetçi. "Mehmet Ali Bey'in inanılmaz bir enerjisi var. İki kişi ona zor yetişiyorduk" diyor.
Haftanın beş günü canlı olarak "Çark-ı Felek"i sunan Erbil, çoğu gece programdan çıkıp ekstra çalışmalara gidiyordu. Haftanın dört gününü de Emel Sayın'la başrolünü paylaştığı "Aşkım Aşkım'ın setinde geçiren sanatçının hafta sonlarını ise, Kıbrıs'ta program yaparak geçirdiğini bilmeyen yok. Bu yoğun temposuna rağmen film ve reklam seslendirmesi de yapan Erbil bu tutkusunu şöyle açıklıyordu: "Seslendirme baba mesleği. Televizyondan daha çok seslendirmeden zevk alıyorum. Çok yoruluyorum ama herkes işini yaparken yoruluyor."
'TEK İŞ YAPAMAM, SIKILIRIM'
İçki ve sigara kullanmayan ve sağlığına çok özen gösteren Erbil, hızlı çalışma temposunda ayakta kalabilmek için her gün düzenli olarak vitamin alıyordu. Sanatçı, fazla çalıştığının farkındaydı ama çalışmadan mutlu olamayacağını da biliyordu: "Ben sadece bir işle uğraşamam. Sıkılırım. Sabah kalkıp seslendirmeye gidip 3 saat dublaj yapacağım. Öğleden sonra reklam çekimine gideceğim. Sonra Çark-ı Felek'i sunacağım, gece oradan çıkıp ekstraya gideceğim. Böyle olmalı hayatım."
TARKAN ÇİÇEK GÖNDERDİ
Bu arada dün Erbil'i görme imkanı bulan arkadaşı Emel Müftüoğlu sanatçının son durumunu şöyle anlattı: "Şuuru yerinde. Ben gördüğümde doktorlar egzersiz yaptırıyordu. Kefeni yırttı." Sinan Özen, Aydın, Ümit Besen, Hande Yener, Nurseli İdiz dün hastanedeydi. Erbil'le araları açık olan Tarkan ise dün sanatçıya çiçek gönderdi. Geçen yıl hastanedeyken odasına giren tek sanatçı olan Fedon ise Erbil'i odasında ziyaret etti.
|