kapat

PINAR OSMANLI BANKASI
06.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
CDF
INTEL
s o n    d a k i k a

Türk iş, reklam ve medya dünyası Star Gazetesi'nin başrolü oynadığı şantajla çalkalanırken, inanılmaz bir DRAM yaşandı...
Reklamcı şantajı anlatıyor
STAR Gazetesi yöneticileri fiyatı 50 bin liraya indirdikten sonra bizi toplantıya çağırdılar. Maliyetin altına satış yaptıklarını, çok büyük zarara uğradıklarını, bu zararı reklamla kapatabileceklerini söyleyerek biz büyük reklam ajanslarından garantili reklam istediler. Biz olumlu cevap vermeyince, (Siz bizim çıkarlarımızla oynuyorsunuz. Bunu sürdürürseniz iyi olmayacak) mesajları almaya başladık. İyi olmayan sonucu bütün Türkiye gördü.
Yapılan açıklamalarda, basın dünyasında bugüne kadar görülmemiş boyuttaki şantajın altında yatan nedenler şöyle sıralanıyor: Fiyatını maliyetin altına indirerek tiraj almaya çalışan Star Gazetesi, açığını kapatabilmek için reklam ajanslarından ve iş dünyasından reklam parası talep etti.
BUNU kabul etmeyen Türkiye'nin büyük reklam ajanslarından Güzel Sanatlar, piyasayı korkutmak için ilk kurban seçildi. Sütaş da reklam ajansıyla bağlantılı olarak iş dünyasının ilk kurbanı oldu. Ve o meşhur Sütaş haberi Star Gazetesi'nin manşetinde yer aldı.
Ürünlerinde "Dışkı" çıkmakla suçlanan Sütaş firması yöneticilerinden, üç çocuk babası, 55 yaşındaki Kemal Şener uğradıkları haksızlığı bayi ve müşterilerine anlatmak için gittiği İzmir'den dönerken, aşırı yorgunluk ve uykusuzluk nedeniyle kaza yaparak hayatını kaybetti.


Marmara sendromu Marmaris'te
5.2'lik deprem Marmaris'i salladı, halk panikle balkonlardan atladı. Depremden sonra çoğu turist buldukları ilk otobüsle kenti terk etti.

Kızılay'a neşter
Ecevit talimat verdi: Müfettişler Kızılay'da inceleme başlattı. Usulsüzlük tespit edilirse inceleme soruşturmaya dönüşecek

Bahçeli'nin defile keyfi
Devlet Bahçeli, Osmanlı giysilerinin sergilendiği defiledeki süper mini, şeffaf, dekolte giysiler karşısında gözlerini nereye kaçıracağını şaşırdı

Yeni GSM lisansı fiyatı haftaya belirleniyor
Ulaştırma Bakanlığı'nın mevcut iki cep telefonu lisansına ek olarak özel sektöre vereceği iki lisansın fiyatının belirlenmesine ilişkin çalışmalar sürüyor.

İşte geleceğin şehri
Teknolojiye kulak verin! Çünkü 4 yıl içinde kurulacak kentlerde eğlenceden, sağlık hizmetlerine kadar her şey İnternet'le yapılacak

EKONOMİ
Petrol artık artmaz
Koç işçisini sahiplendi
DÜNYADAN
Hollywood savaşları
Larissa'da ortak şölen
MAGAZİN
Lolitalar abla oldu
Dijital kadın
Efes Pilsen
Jonnie Walker
ATA YATIRIM PİYASALAR
Altın
Dolar
Mark
Euro
Borsa
32.500.000
464.300
253.600
494.974
5822

ANKET
Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in "Anayasa değişmeli. Cumhurbaşkanını halk, 2 turda seçmeli. Görev süresi 5 yıl olmalı." fikrine katılıyor musunuz?
Baba Formülü

HAVA DURUMU
Adana
Afyon
Ankara
Antalya
B.Esir
Bursa
D.Bakır
Edirne
20/30
12/26
15/28
18/29
13/28
14/26
12/32
15/25
  Erzurum
İstanbul
İzmir
Manisa
Samsun
Sivas
Trabzon
Van
02/24
17/24
19/28
16/30
16/25
09/28
18/26
11/23

Milli Piyango
Sayisal Loto
3-7-28-32-46-47


SIEMENSs o n   d a k i k a
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır