kapat

06.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Enerjik yapınız günlük işlerinizdeki yoğunluğun üstesinden başarıyla gelmenize yardımcı oluyor. Başarılı çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak alabileceğiniz bir gün. Patronunuzdan ve iş arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzdaki Jüpiterin Başak'taki Ay'la oluşturduğu olumlu açı kendinizi ifade etme konusunda başarılı olduğunuzu açıklıyor. Saygı duyduğunuz kişilerin desteğini alabilirsiniz. Aşk yaşantınızda insiyatifi ele alabilecek güçtesiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün kaynaklarınızı eviniz için kullanma isteği duyabilirsiniz. Ailenizle eksiklerinizi belirleyebilir ve birlikte alışveriş yapabilirsiniz. Güvenlik ihtiyacınızı tatmin edebilmek için işe tamirattan başlamanız mümkün.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bugün yöneticiniz Ay'ın oluşturduğu rahat açılar çevresel ilişkilerinizin yolunda gittiğini açıklıyor. Geçmişteki iş anlaşmalarını gerçekleştirebilirsiniz. Yakın dostlarınız, kardeşleriniz ve komşularınızla iyi anlaşabileceğiniz görülüyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bu gün kaynaklarınızla ilgili kararsızlık çekebilirsiniz. İşinize ayırdığınız zamanın çoğalması aile yaşantınızda huzursuzluk çıkarabilir. Burcunuzdaki Venüs'ün Jüpiter'le yaptığı sert açı tartışmalara açık olduğunuzu belirtiyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Kendinize vakit ayırmak ve yapmak istediğiniz özel işleriniz için girişimde bulunmak için iyi bir gündesiniz. Burcunuzdaki Ay'ın Jüpiterle oluşturduğu olumlu açı ruhsal bakımdan rahat ve kendinize güvenli olduğunuzu açıklıyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bugün kendinizi ön plana çıkarmadan yapabileceğiniz işlerden huzur duyabilirsiniz. Yardımlaşma konusunda duyarlı davranabileceğiniz bir gündesiniz. Ruhsal ve bedensel sağlığınızla ilgili problemlerinize çare bulabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) İdealllerinizi gerçekleştirmek için gerekli kaynaklara ulaşmak isteyebilirsiniz. Bugün enerjinizi grup çalışmaları için yoğunlaştırabilir, arkadaşlarınıza her konuda destek verebilirsiniz. Beklentilerinizi gerçekleştirebilecek güçtesiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Mesleğiniz konusunda ayrıntılara dikkat etmek isteyebilirsiniz. Yeni hesaplar ve anlaşmaların sonuçlarını takip edebilirsiniz. Boğa burcundaki yöneticiniz Jüpiter maddi konulara pratik yaklaşımlarınız olduğunu belirtiyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Tatil planları yapmak için güzel bir gündesiniz. Uzak yerlerden davetler alabilirsiniz veya ziyaret edilebilirsiniz. Meraklı ve girişimci yapınız yeni insanlarla tanışmanızı kolaylaştırırken, aşk yaşamınızda heyecanlı gelişmeler olabilir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugün ortak çalışmalardan kazanç elde edebilirsiniz. Hisseli paralar, vergi ve sigorta gibi işlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Kendinizi ruhsal bakımdan güçlü hissetmeniz yakınlarınıza manevi destekte bulunmanızı kolaylaştıracaktır.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Eşiniz ve ortağınızla geliştirdiğiniz ilişkinizden memnunluk duyabileceğiniz bir gündesiniz. Yapıcı yaklaşımlarınızın sonucu işbirliklerden kazanç sağlayabilirsiniz. Enerjinizi cinsel yönü güçlü aşk maceralarına yönlendirebilirsiniz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır