kapat

06.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bahçeli'nin defile keyfi
Devlet Bahçeli, Osmanlı giysilerinin sergilendiği defiledeki süper mini, şeffaf, dekolte giysiler karşısında gözlerini nereye kaçıracağını şaşırdı

Nevin BİLGİN

Başbakan Yardımcısı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Sanat Müziği eşliğinde Osmanlı kıyafetleri sergilenen defilede stres attı. Osmanlı İmparatorluğu'nun 700'üncü Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Sheraton Oteli'nde düzenlenen Osmanlı Gecesi'nde, Bahçeli'ye partisinden bakanlar eşlik etti.

İçki yerine sigara içti
Türk Sanat Müziği'nin seçkin eserlerinin dinleyen Bahçeli ve bakanlar, kırmızı ve beyaz karanfillerle süslenmiş masada, mum ışığında yemek yediler. Salata, zeytinyağlılardan oluşan soğuk mezelerin yanında börek, tavuklu pilav ve portakal suyunu tercih eden Bahçeli içki yerine üstüste iki sigara içti.

Üstü Osmanlı, altı değil
Gazi Üniversitesi Olgunlaşma Enstitüsü öğrencilerinin sundukları defilede, öğrenciler süper mini etekler üzerine eski Türk kıyafetleri giymişlerdi. Bu görüntü karşısında Türk Tarih Kurumu Başkanı Yusuf Halaçoğlu'nun Bahçeli'den, "Efendim kıyafetlerin üstü Osmanlı tarzında, ancak altları değil. Böyle olduğunu bilmiyordum" diyerek özür dilemesi masadakileri güldürdü.

Beğendiği kıyafet
Bahçeli'nin, göbeği açıkta bırakan, şeffaf ve dekolte kıyafetleri izlerken gözlerini sahneden kaçırdığı dikkat çekti. Defilenin doruk noktası, mankenlerden birinin başında sadece gözlerini açıkta bırakan kırmızı bir örtü ve uzun bir kırmızı elbiseyle podyuma çıkması ile yaşandı. Başındaki örtüyü açan genç kızın hilal biçiminde bir taç ve yıldız küpeler taşıdığı ortaya çıktı. Ay ve yıldızlarla süslenmiş kırmızı kıyafetiyle göz kamaştıran mankeni diğer konuklarla birlikte Bahçeli de dakikalarca alkışladı.

SOHBET CEZAEVLERİ
Yemek sohbeti ise cezaevlerindeki olaylardı. Bahçeli "Cezaevlerindeki olaylar Türkiye için büyük belaydı. Türkiye, bu belayı daha büyümeden atlattı. Adalet Bakanlığı'nın bunda emeği büyüktür" dedi. Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk ise, "Mahkumlardaki silahlar beni de şaşırttı. Neyse belayı atlattık" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır