kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Mayıs 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Yaratıcı bir reçete

25.04.2009
Sevim Gökyıldız (Mutfak Dostları Derneği İkinci Başkanı)
"Enginarlı mantı fikri bana göre mükemmel. Mantı ve enginar, Türk mutfağına ait iki lezet. Bu lezzetleri birleştirme fikrini çok beğendim. Bu bir 'füzyon' değil. Bence tamamen bizim olan iki tadı, aynı tabakta sunuyoruz. Reçetede yaratıcılık var. Mutfağımızın bu tip ufak yeniliklere açık olmasını olumlu karşılıyorum. Bu yemek bana, İtalya'da bir restoranda yediğim 'kuşkonmazlı ravioli'yi hatırlattı. Orada da mantı karşılığı ravioli, enginar (göbeği) karşılığı kuşkonmaz vardı. Çok güzel bir tat uyumu oluşmuştu."