kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Nisan 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Ali Şen'e 70. yaş sürprizi

Ünlü işadamı Ali Şen de, sosyetede trend olan sürpriz yaşgünü partisiyle 70. yaşına girdi. Adnan ve Metin Şen, babaları için Etiler Şamdan'ı kapatıp 40 kişilik bir parti hazırladı.
Biliyorsunuz artık sosyetede haberli doğum günü kutlanmıyor; doğum günü olanın eşi, çocuğu veya arkadaşı mutlaka sürpriz bir parti hazırlıyor. Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı, ünlü işadamı Ali Şen de sürpriz bir doğum günü partisiyle yeni yaşına girdi. Adnan ve Metin Şen, babalarının 70. doğum günü için Etiler Şamdan'ı kapatmış. Aile üyeleri ve babalarının yakın dostlarından oluşan 40 kişilik bir parti organize etmiş. İki kardeş "Ailece yemek yiyeceğiz" deyip babalarını da Şamdan'a götürmüş. Ali Bey içeri girdiğinde, en yakınlarından oluşan 40 kişiyi karşısında görünce çok mutlu olmuş. Ali Bey'i en çok şaşırtan da yurtdışından dostlarının partiye gelmesi olmuş.

AİLEMLE GURUR DUYUYORUM!
Ali Şen, konuşmayı çok sever; samimi, içinden geldiği gibi, esprili konuşmaları da ilgiyle dinlenir. Doğum gününde de Ali Bey mikrofonu eline aldı ve bir teşekkür konuşması yaptı. "Bu geceden inanın haberim yoktu. Çocuklarım bana sürpriz yapmış. 38 yıldır yabancı bir kadınla evliyim. Dili, dini ve inancı ayrı insanların uzun yıllar bir arada olması imkansız ama benim yabancı bir eşle 38 yıldır süren mutlu bir evliliğim var. Eşim Benta ve ailem ile gurur duyuyorum" diyen Ali Bey, daha sonra eşi ve çocuklarına sarılarak doğum günü pastasını kesti. Pasta da kesildikten sonra eğlence başladı ve Şen Ailesi ile dostları gece çok geç saatlere kadar eğlendi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın