kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Girişi 40 bin Euro'luk 'Patronlar Kulübü'

Dünyanın çeşitli ülkelerinde faaliyet gösteren ve ülkenin önde gelen patronlarının üye olduğu özel kulüplerden bir tane de İstanbul'da açılıyor. Bu 'Patronlar Kulübü'nü İstanbul'a kazandıracak şirket, Dubai'de faaliyet gösteren Heritage Club. Bu kulüp İstanbul şubesini açmak için altı ay önce Mustafa Özkan'a ait Baltalimanı'ndaki Mustafa Rahmi Özkan Yalısı'nı 25 yıllığına kiralamış. Sonra da yalıyı kulüp haline getirmek için tadilata başlamış. Hatta teknesiyle gelecek üyeler için yalının önüne iskele bile inşa ediyormuş. Ancak referansla üye olunabilen Heritage Club'ın İstanbul şubesinin 11 kurucu üyesi varmış. Bu üyelerden Mustafa Koç, Cem Boyner, Suzan Sabancı Dinçer ve Akın Öngör'ün adını öğrenebildim.

ANCAK REFERANSLA ÜYE OLUNABİLECEK!
Ekim ayında kapılarının açılması planlanan 'Patronlar Kulübü'nün giriş aidatı tam 40 bin Euro. Ancak 40 bin Euro'yu vermeniz, üye olmanıza yetmiyor. Kulüp tamamıyla referans sistemiyle çalıştığı için parayı ödediğiniz gibi, kulübün bir üyesinin de size referans olması gerekiyor. Öğrendiğime göre, kurucu üyelere 10 kişiye kadar referans verme hakkı tanınmış. Giriş aidatının yanı sıra bir de aylık aidat var. Birçok lüks hizmetin sunulacağı kulübün aylık aidatı ise bin 500 Euro. Baltalimanı'ndaki inşaat son sürat devam ediyor ama hoş, bu 'Patronlar Kulübü'nün temelleri, dünyayı saran ekonomik kriz henüz tam derinleşmemişken atılmıştı. Bakalım kulüp ekim ayında açılabilecek mi!!!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın