kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
SİVAS'IN GÜRÜN İLÇESİNDEKİ TRAFİK KAZASINDA İŞ ADAMI ASEF ÇOBAN'IN DA ARALARINDA BULUNDUGU 3 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ YARALANDI. KAZADA ÖLENLERDEN ŞÖLEN ÇİKOLATA YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI ASEF ÇOBAN (SOL 2) VE KARADORUKLULAR KÖYÜ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI ŞEFİK ÖZTÜRK (SAGDA).

Şölen çikolatalarının acı kaybı

AA
Giriş Saati : 24.04.2009 13:55
Güncelleme : 24.04.2009 20:01
Yeni Haber
Şölen Çikolata Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Asef Çoban geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi...
Sivas'ın Gürün ilçesindeki trafik kazasında ölen iş adamı Asef Çoban'ın cenazesi Gaziantep, Şefik Öztürk ve Levent Gökpınar'ın cenazeleri İstanbul'da toprağa verilecek.

Alınan bilgiye göre, Gürün ile Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi sınırındaki trafik kazasında yaşamını yitiren Şölen Çikolata Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Asef Çoban, Karadoruklular Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şefik Öztürk ve iş adamı Levent Gökpınar'ın cenazesi, işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.

Asef Çoban'ın cenazesi ailesinin yaşadığı Gaziantep'e, Şefik Öztürk ve Levent Gökpınar'ın cenazeleri İstanbul'a gönderildi.

Çoban'ın cenazesinin yarın öğlen Gaziantep Ulu Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verileceği bildirildi. Şefik Öztürk ve Levent Gökpınar'ın cenazelerinin yarın İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.
Bu arada, kazada yaralanan Erol Gürün'ün Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Beyin Cerrahisi Bölümünde tedavisi sürüyor.

Erol Gürün, olay anında şiddetli yağmur nedeniyle görüş mesafesinin çok kısa olduğunu, Pınarbaşı-Gürün sınırına gelindiğinde bir anda aracın kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandığını söyledi.

Aracı Şefik Öztürk'ün kullandığını ve yanında kendisinin oturduğunu belirten Gürün, kazayı şöyle anlattı:

''Araç yuvarlanmaya başlayınca taklalar attık. Şoförün ve benim emniyet kemerlerimiz bağlıydı. O yüzden çarpmalar sırasında araçta sıkıştık. Kendime geldiğimde şoför kucağımdaydı ve durumu iyi gözükmüyordu. Arka koltukta oturan diğer iki kişiyi göremedim. Sürünerek yola çıktım, bariyerlerden tutunarak ayağa kalkmaya çalıştım. Bu arada birkaç araç beni fark etti. İlk gören ve duraklayan yolcu otobüsü beni almadı. Daha sonra gelen otomobil alarak yakındaki Karayolları Maraşlı Bakımevine götürdü. Araçtan inerken elime geçen cep telefonuyla 112'yi aradım, aldığım telefonun daha sonra Asef Çoban'a ait olduğunu fark ettim. Bakımevinden jandarmayı aradılar, ambulansla beni hastaneye götürdüler.''

Arkadaşlarının öldüğünü henüz bilmeyen Gürün, ''İlçemizin gelişimi için bir toplantıya katılmak üzere Gürün'e gidiyorduk. Daha önceden başkanlığını yaptığım Gürün Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığına yeni seçilen iş adamı kardeşimiz Asef Çoban ve diğerleriyle Gürün'ün geleceğiyle ilgili çalışmalar yaptık, bazı temaslarda bulunmak üzere yola çıkmıştık'' diye konuştu.

Şefik Öztürk'ün kullandığı 34 CBN 35 plakalı otomobil, dün akşam, Gürün-Kayseri kara yolunun 45. kilometresi Pınarbaşı sınırındaki Maraşlı Bakımevi yakınlarında devrilmiş, iş adamı Asef Çoban, Karadoruklular Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şefik Öztürk ve iş adamı Levent Gökpınar ölmüş, iş adamı Erol Gürün yaralanmıştı.