kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Murat Kahraman’ın morali yerinde.

Baros gol attıkça Murat iyileşiyor

Gürkan DÜZENLİ SABAH
23.04.2009
Doktorunun 14 yaşındaki diyaliz hastası Murat Kahraman adına Milan Baros'a gönderdiği formayı, Galatasarayl› futbolcular imzaladı..
Çanakkale'nin en küçük diyaliz hastası 14 yaşındaki Murat Kahraman, hayata fanatik taraftarı olduğu Galatasaray sayesinde tutundu. Böbrekleri iflas eden ve yaşama küsen küçük Murat, diyalize geldiği ilk günlerde doktorlarla tek kelime konuşmadı ve vücudu tedaviye cevap vermedi. Fenerbahçe taraftarı olan Diyaliz Merkezi sorumlusu Dr. Cem Erpulat, Galatasaraylı olduğunu öğrendiği Murat'la, futbola olan ilgisi üzerinden iletişim kurmaya çalıştı. Her muayenede, sohbetin konusu Galatasaray oldu. Murat'ın Galatasaray'da en çok Milan Baros'u sevdiğini öğrenen Dr. Erpulat, bir dönem Çanakkale Dardanelspor formasını giyen Galatasaraylı Mehmet Topal'a, satın aldığı 15 numaralı Galatasaray formasını Baros'a imzalatmak istediğini söyledi. Mehmet Topal, 15 numaralı formayı sadece Baros'a değil bütün takıma imzalatarak geri gönderdi. Bu sırada diyaliz merkezi çalışanları da yürümekte zorlanan Murat için sarı-kırmızı kumaşla kaplı bir tekerlekli sandalye hazırladı.

TANIŞSA DÜNYALAR ONUN OLUR
Formayı görünce sevinçten gözleri parlayan küçük çocuk, en büyük arzusunun Baros'la tanışmak olduğunu söyledi. Murat, "Bu hafta oynanan maçı da izledim. Galatasaray yendi. Golü de Baros attı. Galatasaray takhepsini çok seviyorum ama en çok Baros ve Arda'yla tanışmak istiyorum" dedi. Murat'Galatasaray sevgisi sayesinde yeniden yaşama sarıldığını söyleyen Dr. Cem Erpulat, "Bu hastalıkta moral ve hastayla iletişim çok önemli. Bir Fenerbahçeli olarak, Galatasaraylı futbolculara çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.