kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sinemalarda bu hafta

Giriş Saati : 10.04.2009 08:57
Güncelleme : 10.04.2009 18:18
Yeni Haber
2. Dünya Savaşı sonrasında Almanya'da geçen Okuyucu'da, Michael adlı lise öğrencisi genç, kendisinden yaşça büyük Hanna Schmitz'e âşık olur. İkilinin en büyük zevkleri, Michael'in Hanna'ya kitap okumasıdır. Bu hafta gösterime girecek diğer filmler Kanun Benim, Yabancı, Kehanet, Canavarlar Yaratıklara Karşı ve Pazar: Bir Ticaret Masalı..
Canavarlar Yaratıklara Karşı
Monsters vs. Aliens

Tür: Animasyon
Yönetmen: Rob Letterman, Conrad Vernon
Seslendirenler: Başak Köklükaya, Erkan Taşdöğen, Ragıp Savaş. Susan adlı kıza uzaydan gelen bir meteor çarpınca boyu esrarengiz

Susan adlı kıza uzaydan gelen bir meteor çarpınca boyu esrarengiz şekilde uzamaya başlar ve 16 metreye ulaşır. Askeri yetkililer Susan'ı gizli bir tesise götürüp, bir grup canavarla birlikte hapse atarlar. Uzaydan gelen esrarengiz bir robotun her yeri tehdit etmesi üzerine ABD Başkanı, uzaylı robotla mücadeleye girişir.


Yabancı
Outlander

Tür: Tarihsel aksiyon
Yönetmen: Howard McCain
Oyuncular: James Caviezel, Sophia Myles, Jack Huston, Ron Perlman

Vikinglerin hükümranlık sürdüğü bir dönemde kahraman Kainan'ın gemisi İskandinavya kıyılarına vurur. Ve fark eder ki gemiden tek sağ kalan kendisi değildir. İkinci yolcu, vahşi yaratık Moorwee da vardır. Kendine uygulanan şiddetin öcünü almak isteyen Moorween yoluna çıkan her şeyi öldürmektedir.


Kehanet
Knowing

Tür: Gerilim
Yönetmen: Alex Proyas
Oyuncular: Nicolas Cage, Rose Byrne, Lara Robinson, Chandler Canterbury

1959'da, bir grup öğrenciden geleceğin neye benzeyeceğini resmetmeleri istenir. Resimler 50 yıl boyunca saklanır. Yarım yüzyıl sonra, mesajın yaşanan tüm büyük felaketleri tahmin ettiği ortaya çıkar. John Koestler belgeden, üç büyük felaketin daha yaşanacağını ve bunlardan sonuncusunun küresel çapta yıkıma yol açacağını keşfeder.


Pazar: Bir Ticaret Masalı
The Market: A Tale of Trade

Tür: Dram
Yönetmen: Ben Hopkins
Oyuncular: Tayanç Ayaydın, Genco Erkal, Melih Düzenli, Hakan Şahin

Mihram, Doğu Anadolu'nun bir sınır köyünde yaşayan bir küçük tacirdir. Cep telefonu satan bir dükkân açmaya karar vermiştir. Bir gün, çocuklar için ilaç gerekince hekim Mihram'dan karaborsa ilaç bulmasını ister.


Okuyucu
The Reader

Tür: Dram
Yönetmen: Stephen Daldry
Oyuncular: Ralph Fiennes, Jeanette Hain, David Kross, Kate Winslet

2. Dünya Savaşı sonrası Almanya'dayız. Michael, kendisinden yaşça büyük Hanna'ya âşık olur. Hanna'nın ansızın ortadan kaybolmasıyla ilişkileri biter. Sekiz yıl sonra, bir hukuk öğrencisiyken Michael, savaş suçları mahkemesinde gözlemcilik yaparken Hanna'yı sanık olarak görür.


Kanun Benim
Appaloosa

Tür: Aksiyon
Yönetmen: Ed Harris
Oyuncular: Ed Harris, Viggo Mortensen, Renee Zellweger, Jeremy Irons

1882 New Mexico, Appaloosa kasabası. Kanunsuzluk ve karmaşanın hüküm sürdüğü kasabalara seyyah olarak giden iki arkadaş Virgil ve Everett, kanun adamı olarak görev yapmaya başlar.