kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"300 TL ver, kızımı öp"

İHA
Giriş Saati : 10.04.2009 13:14
Güncelleme : 10.04.2009 23:46
Yeni Haber
Doğumgününde kaçırılan 15 yaşındaki kızın, annesi tarafından 300 TL karşılığı erkeklere öptürdüğü iddia edildi. ..
Kuşadası'nda 4 Nisan tarihindeki doğum günü kutlaması sırasında gittiği bar çıkışında kaçırılan 15 yaşındaki A.K. kurtarıldı. Kaçırılma olayıyla ilgili olarak annesinin de aralarında bulunduğu 5 kişi ise tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre A.K., doğum gününü kutlamak için geçtiğimiz cumartesi gecesi nişanlısı M.A.K. ve annesi S.G. ile Kuşadası Barlar Sokağı'ndaki bir bara gitti. Gecenin sonunda evlerine dönmek üzere bardan çıkan A.K., annesi ve nişanlısının gözleri önünde, plakası alınamayan, beyaz renkli bir otomobille yanlarına yaklaşan kişilerce kaçırıldı. Eşinden boşandığı öğrenilen anne S.G., Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne giderek olayı bildirip, kızını kaçıran kişilerden şikayetçi oldu.

S.G., polisteki ifadesinde, "Kızımın doğum gününü kutlamak için bara gittik. Barda eğlenirken yan masadaki 1'i kadın 4 kişilik grup içinde bulunan bir genç kızımı dansa kaldırmak istediğini söyledi. Bunun üzerine, 'Kızım nişanlı lütfen bir daha rahatsız etmeyin' diyerek, kendisini uyardım. Saat 03.00'te evimize dönmek üzere bardan çıktık. Bu sırada yanımıza yaklaşan, plakasını alamadığımız beyaz renkli otomobilden inen kişiler kızımı kaçırdı" dedi.

S.G.'nin şikayeti üzerine harekete geçen polis, görgü tanıklarının ifadelerinden A.K.'yi kaçıran kişinin B.B. (24) olduğunu belirledi. Polis, A.K.'yi kaçırdığı ileri sürülen B.B.'ye yardım ve yataklık ettikleri ileri sürülen 8 kişiyi de gözaltına aldı. Çevredeki MOBESE kameralarını da inceleyen polis, genç kızı kaçıran diğer zanlıların K.U. (30), E.B. (24) ve P.B. (23) olduğunu tespit etti. Bunun üzerine pazartesi günü zanlıların kaldığı Aydın ile Koçarlı ilçesinde operasyon düzenleyen polis P.B. ve
E.B.'yi yakaladı. Zanlılara yardım ve yataklık ettikleri gerekçesiyle Y.A. (49), İ.B. (16), İ.B. (50), A.Ç. Aydın'da, İ.S. (30) ise Koçarlı'da gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların ifadelerinden yola çıkan polis K.U.'yu da ertesi gün Koçarlı'da yakaladı.

K.U.'nun ifadesinden yola çıkan polis, Koçarlı'daki İ.G.'ye ait bir eve dün bir operasyon düzenleyerek, A.K.'yi kurtarıp, B.B.'yi de gözaltına aldı. B.B.'nin de ifadesinde anne S.G.'inin para karşılığında kızını erkeklere öptürdüğünü belirterek, "Ben de 300 TL karşılığında kendisiyle anlaştım. Gecenin ilerleyen saatlerde birlikte olmak isteğimi söyledim. Bu isteğimin reddedilmesi üzerine de A.K.'yi kaçırdım" dediği öğrenildi. Bunun üzerine polis, anne S.G.'yi de gözaltına aldı.İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan anne S.G., B.B., K.U., E.B. ve P.B. tutuklandı. Diğer 5 zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.