kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sahte rakı yine can aldı

CİHAN
Giriş Saati : 10.04.2009 15:56
Güncelleme : 10.04.2009 18:18
Yeni Haber
Bursa'da, geçtiğimiz Çarşamba günü, dere kenarındaki bulduğu sahte rakıdan içen bir kişinin ölümünden sonra, aynı olay sebebiyle hastaneye kaldırılan bir kişi de bugün hayatını kaybetti...
Bursa'da 18 Mart'tan itibaren sahte rakıdan hayatını kaybedenlerin sayısı tedavi altındaki İbrahim Cinoğlu'nun da bu sabah ölümüyle 7'ye çıktı. Halen 2'si ağır 5 kişinin de tedavisi sürüyor.

Zafer Kara (27), İbrahim Cinoğlu ve M.G, Demirtaş ve Samanlı mahalleleri arasından geçen derenin kenarındaki bir tahliye kanalına kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce bırakılmış bir koli rakı buldu.

Rakıdan içen 3 kişi ile ''Bedava rakı bulduk'' diyerek içmeye davet ettikleri A.K. ve H.Ö. bir süre sonra rahatsızlanınca Bursa'daki hastanelere kaldırıldı. Metil alkol zehirlenmesi teşhisi konulan Zafer Kara Çarşamba günü Bursa Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan zehirlenenlerden İbrahim Cinoğlu da tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bursa'nın Mudanya ilçesinde Hasan Erdem (78) ve Saip Telli (59) 18 Martta, Mustafakemalpaşa ilçesinde İsmail Güven (50) 21 Martta, Ovaakça beldesinde Nazmi Kahraman 22 Martta, Büyükorhan ilçesindeki bir gazinoda konsomatris olarak çalışan Kader Coşkun da 27 Martta içtikleri sahte rakıdan dolayı ölmüştü.

Son ölümle birlikte 18 Mart'tan bu yana Bursa'da 7 kişi sahte rakıdan hayatını kaybetmiş oldu.