kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İzmir'de 10 saat süren silahlı eylem sona erdi

Giriş Saati : 24.03.2009 11:36
Güncelleme : 24.03.2009 20:54
Yeni Haber
İzmir'de, alacak-verecek meselesi yüzünden otokent içinde bulunan bir işyerini silahla basan şahsın eylemi 10 saat sonra sona erdi...
Polisler, şahsın imzaladığı senetleri işyeri mutfağının tavanındaki bölmede gizli bölmede buldu.

Buca Otokent'te saat 12.00 sularında meydana gelen olayda, sigorta ve oto alım satım ticaretiyle uğraşan Aziz Ulusoy, Hacı Erkaya'nın galerisine geldi. Galerici Erkaya ile bir süre konuşan Ulusoy, daha sonra sinirlenerek işyerinin camına iki el ateş etti. Ulusoy'un bir anlık boşluğundan yararlanan Hacı Erkaya, kardeşi Menderes ve oğlu Nurullah Erkaya, işyerinin ikinci katına çıkarak kendilerini bir odaya kilitledi.

Silah sesleri üzerine galeriye gelen polis ekipleri olaya müdahale etmek istedi. Bunun üzerine Ulusoy, silahi kendi başına dayayarak, kimseyi yanına yaklaştırmadı. Otokent'teki işyerinde polisin tüm çabalarına rağmen başına dayadığı silahı bırakmayan Aziz Ulusoy, borcuna karşılık imzaladığı senetlerin bulunmasını istedi. Ulusoy ikna edilmeye çalışılırken, polisler ikinci katta bulunan iş yeri sahibi Hacı Erkaya, kardeşi Menderes Erkaya ve oğlu Nurullah Erkaya ile iki çalışanı pencereden ambulansın üzerine indirerek dışarı çıkardı. Üst kattaki odada bulunan iş yeri sahibi Hacı Erkaya'nın senet bulunmadığını söylemesi üzerine Senet imzaladığını ve bulunmasını isteyen Ulusoy, yaklaşık 10 saat boyunca başına dayadığı tabancayı indirmeyerek ''intihar edeceğini'' ifade etti.

Bina içinde geniş çaplı arama yapan polis ekipleri senetleri iş yerinin mutfak kısmının tavanındaki bir bölmeye gizlenmiş şekilde buldu. Senetlerin bulunması üzerine Ulusoy eyleminden vazgeçerek silahını polis ekiplerine verdi.Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan Ulusoy, ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

(CİHAN)