kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İzmir'de vahşi cinayet

(AA)
Giriş Saati : 18.03.2009 16:55
Güncelleme : 19.03.2009 12:09
Yeni Haber
Güzellik merkezi sahibi genç kadın, ağzına çorap sokulup bağlandıktan sonra 19 yerinden bıçaklanıp öldürülerek cesedi yakıldı. ..
İzmir'in Bornova ilçesinde bir apartmanın havalandırma boşluğunda, aynı apartmanın altında güzellik merkezi işleten kadının cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, 85 Sokak'taki apartmanın görevlisi su borusunu tamir etmek amacıyla girdiği havalandırma boşluğunda kadın cesediyle karşılaştı. Görevlinin ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine geldi.

Apartmanın yanındaki iş yerinin duvarından delik açılarak havalandırma boşluğundaki ceset çıkartıldı. Yapılan incelemede cesedin, söz konusu apartmanın altındaki güzellik merkezinin sahiplerinden Burcu GÜÇLÜ'ye (35) ait olduğu tespit edildi.

Kadının, ellerinin bağlı olduğu, bez parçaları doldurularak ağzının bantlandığı, sırtında kesici alet yaraları bulunduğu ve vücudunun büyük bölümünün yandığı belirlendi.

Ceset, otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İzmir'in Bornova ilçesindeki bir apartmanda cesedi bulunan güzellik uzmanı kadının, bıçaklanarak öldürüldüğü, ardından havalandırma boşluğuna atılarak cesedinin yakıldığı belirlendi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Diva Dermal Güzellik Merkezi'nin ortağı olan Burcu GÜÇLÜ'nün (35), aynı zamanda ev olarak da kullandığı iş yerinde, bağırmasını engellemek için ağzına çorap sokulduktan sonra 19 kez bıçaklandığını belirledi. Ekipler, kadın öldükten sonra cesedinin havalandırma penceresinin boşluğundan atılıp üzerine yanıcı madde dökülerek ateşe verildiğini tespit etti.

İş yerinin kapısında zorlama olmadığını belirleyen polis, cinayetin kadını tanıyan kişi ya da kişilerce işlendiği ihtimalini değerlendiriyor. Evde parmak izi tespit çalışması yapan, kadının tanıdıklarının ve apartman sakinlerinin ifadelerine başvuran ekipler, iş yerinden para veya değerli eşya alınıp alınmadığını da araştırıyor.

Soruşturmayı çok yönlü sürdüren ekipler ayrıca, olay yeri yakınındaki güvenlik kamera görüntülerini de incelemeye aldı.

Öte yandan, 2 kez boşandığı ve 1 çocuk annesi olduğu tespit edilen Burcu GÜÇLÜ'nün daha önce eczane işlettiği, 3 yıldır da güzellik merkezini çalıştırdığı öğrenildi.